08 406 00 30 

Mediakurser

Kurs Adobe Photoshop Grund

Bli proffs på bildredigering med en Photoshopkurs

Kurs Photoshop Grund – kursen i Photoshop erbjuds som klassrumkurs / livestream och distanskurs

kurs photoshop grund, Adobe Photoshop Grund

Kurs Adobe Photoshop Grund

Boka Kurs Photoshop Grund

Du kan välja att delta i klassrum eller ”hemifrån” vid egen dator online. Fungerar lika bra som att sitta på plats i klassrummet. Valet görs i bokningsformuläret. 


Boka » Photoshop Grund 2024-08-26 – 2024-08-27
Boka » Photoshop Grund 2024-09-23 – 2024-09-24
Boka » Photoshop Grund 2024-11-11 – 2024-11-12

ANTAL DAGAR: 2
TID: 9-16
PRIS: 4.995 kr exkl. moms (6.244 kr inkl. moms). Distanskurs på köpet för att repetera efteråt. Lunch och fika ingår. 
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets unika innergård.
ÖVRIGt: Bok kan köpas till extra vid bokningen om du vill (472 kr). Inget som behövs för kursen utan den är till för att läsa i efteråt.

MISSA INTE VÅRT SUPERPAKET!
Adobe 3 kurspaket grund endast 9.990 kr (3.330 kr / kurs)
(InDesign , Photoshop & Illustrator grund)
Till Paketet

Studera i egen takt när och var du vill

Distanskursen motsvarar innehållet på vår klassrumskurs. Det finns inga tider att passa och du gör kursen i din egen takt. I kursen ingår förinspelade videofilmer, textavsnitt samt inlämningsuppgifter med personliga kommentarer, feedback och support från kursledaren. Du har tillgång till kursen i 12 månader.

Du startar när du vill efter att du registrerat dig på kursen och vi har godkänt ditt konto. 

PRIS: 2.995 kr exkl. moms (3.744 kr inkl. moms)
TID: Ca 20-30 timmar beroende på hur mycket tid du lägger på dina övningsuppgifter.
ÖVRIGT: Du kan köpa till bok (+ 472 kr exkl. bokmoms) extra vid bokningen. Du behöver själv skaffa programmet för att kunna göra övningsuppgifterna. Programmet finns att hyra på adobe.se

BOKA KURSEN PÅ DISTANS

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: Adobe-paketet Grund på distans 6.995 kr exkl. moms, 8.744 kr inkl. moms (InDesign, Photoshop och Illustrator grund)
BOKA ADOBE-PAKETET GRUND PÅ DISTANS

Lär dig att retuschera bilder, ändra färger, justera kontrast och ljusstyrka, skapa effekter och lägga till text. Kursen kommer att ge dig en grundläggande förståelse för programmet och hjälpa dig att utveckla dina bildredigeringsfärdigheter. Genom praktiska övningar och handledning kommer du att kunna skapa professionella och imponerande bilder med hjälp av Photoshop.

Kursinnehåll

 • Introduktion till Photoshop
 • Verktyg och paneler
 • Bildjusteringar och färgkorrigering
 • Kontrast, ljushet och färgmättnad
 • Nivåer, kurvor och nyans/mättnad
 • Korrigera vitbalans och färgtoner
 • Bildmanipulation och retuschering
 • Retuschera bort defekter i en bild
 • Beskära och storleksändra bilder
 • Textlager och typografi
 • Lagerhantering och effekter
 • Lagermasker och justeringslager 
 • Bildkollage
 • Lagerstilar och övergångar
 • Generativ fyllning – AI
 • Exportera och dela bilder
 • Spara bilder i olika filformat och upplösning
 • Förbereda bilder för webb, sociala medier och tryck
 • Använda export- och delningsfunktioner i Photoshop

Exempel på utbildningsvideo

För vem

Kursen är för alla som ska arbeta med Photoshop och bilder för webb, tryck, sociala medier eller andra enheter. Du kanske arbetar som marknadsassistent, originalare, projektledare eller studerar och behöver lära dig världens mest använda bildredigeringsverktyg – Adobe Photoshop.

Kursens mål

Du kommer att få full kontroll över dina bilder och arbeta med dem på rätt sätt så att de ser bra ut i olika medier. Du kommer att förstå vikten av att spara i rätt filformat, upplösning och hur du redigerar dina bilder för bästa resultat. Du kommer också få full kontroll på alla verktyg, paneler, markeringar, lager och färginställningar.

Programvara till Photoshopkursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen av programmet Photoshop CC och på svenska. Går du kursen på distans behöver du skaffa programmet själv. Programmet finns att hyra på adobe.se

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Nästa steg

Kurs Adobe Photoshop fortsättning

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Sagt om kurs Photoshop Grund Distans

kurs photoshop grund, Adobe Photoshop GrundTyckte kursen var utmärkt bra och även pedagogiken. Fick tips av min chef att gå den här kursen.

Lena Pettersson
Orsa kommun

Sagt om kurs Photoshop Grund

kurs photoshop grund, Adobe Photoshop Grund”Att vi började med en övergripande genomgång av format och hur man sparar olika filtyper osv. Bra grund för att få förståelse. Att vi lärde oss många olika saker som känns nödvändiga för att komma vidare. Bra pedagogiskt upplägg. Tydligt och genomtänkt. Noga att alla hängde med!!”

Camilla Aronsson
True Stories

Sagt om kurs Photoshop Grund

”Jag är extra nöjd med Madeleine var galant! finns inget jag skulle vilja ändra. Jag har gått Indesign tidigare men då hade vi en annan lärare. Jag tycker båda är fantastiskt duktiga! Och denna gång lite extra eftersom vi gick igenom verktygen i programmet efterhand som vi jobbade. Jag kommer definitivt att återkomma och gå fler kurser hos er.”

Therese Fehrer
BraHus från Hedlunds AB

Sagt om kurs Photoshop Grund

”Kursledaren var superbra och kursen var helt relevant”.

Annika Bertilsdotter
Annika Bertilsdotter Guldsmed

Sagt om kurs Photoshop Grund

”Jag är extra nöjd med lärarens tålamod och utlärningsförmåga. Kursledaren kunde verkligen sitt ämne och hade full koll”.

Gilbert Sinani
PiezoMotor

Relaterade kurser till Photoshop

Välkommen till vår Photoshop-kurs

Din väg till att bli en expert inom digital bildredigering och sökmotoroptimering! Med vårt omfattande utbildningsprogram kommer du att lära dig de mest avancerade teknikerna och verktygen i Photoshop för att skapa fantastiska bilder och grafik.

Oavsett om du är nybörjare eller redan har grundläggande kunskaper i Photoshop, är vår kurs skräddarsydd för att passa dina individuella behov och mål. Genom praktiska övningar och handledning från våra erfarna instruktörer kommer du att behärska alla grundläggande funktioner och avancerade tekniker som behövs för att skapa bilder som attraherar och engagerar din målgrupp.

Genom att delta i vår Photoshop-kurs kommer du att kunna ta dina bilder och grafiska projekt till en helt ny nivå. Oavsett om du är en professionell fotograf, grafisk designer eller digital marknadsförare, kommer våra Photoshop-kunskaper att ge dig en fördel och öka din kreativa potential.

Vi erbjuder både klassrumsbaserade och online-kurser för att passa din tidplan och ge dig flexibilitet. Anmäl dig till vår Photoshop-kurs idag och låt oss guida dig till att bli en mästare inom bildredigering och sökmotoroptimering!

Kurs Adobe Photoshop Grund

kurs photoshop grund, Adobe Photoshop Grund

Vi är Adobe Certified Experts

photoshop kurs | utbildning photoshop | photoshop kurs online | photoshop utbildning distans | kurs i photoshop distans | photoshop utbildning | photoshopkurs

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt