08 406 00 30 

Mediakurser

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på dina frågor. Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss

Fyll i kontaktformuläret

med dina uppgifter och meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan max inom 8 timmar men oftast snabbare.

Skicka ett e-postmeddelande

till vår kundsupport på info@mediakurser.se. Vi strävar efter att svara inom max 8 timmar men oftast snabbare.

Ring vårt kundsupportnummer

telefon: 08 406 00 30 för akuta frågor och för att komma i kontakt med oss omgående.

, Kontakta oss

Du kan också kontakta Madeleine direkt om du har specifika frågor om våra kurser eller önskar offert på anpassad utbildning. 
Mobil: 070 939 14 25

Fyll i dina uppgifter

Vi återkommer inom 8 timmar.

Frågor & svar

Om våra kurser

Vi erbjuder en rad olika mediakurser, så som videoproduktion, grafisk design, digitalfotografering, officekurser, webb, layout, bildredigering, sociala medier och digital marknadsföring.

Ja, du får ett diplom efter avslutad kurs. Är du på plats får du det efter att kursen är slut annars skickas det digitalt till dig. På våra distanskurser kan du själv skriva ut ditt diplom efter att alla avsnitt är avklarade.

Vi erbjuder flera olika sätt för att passa olika preferenser och livsstilar. Klassrum, livestream, anpassad kurs och helt på distan.
Läs mer

Våra klassrumsbaserade kurser hålls i fysiska klassrum där du kan interagera direkt med kursledaren och andra deltagare. Detta format är perfekt för dem som föredrar personlig interaktion och direkt feedback.

Våra anpassade kurser är skräddarsydda för dina specifika behov och mål. Vi arbetar tillsammans med dig för att utforma innehåll och tidtabell som passar bäst för dig eller din organisation. En anpassad kurs kan ges från 1 person till flera.
Läs mer

Våra distanskurser ger dig flexibilitet att studera när som helst och var som helst. Du får tillgång till kursmaterial och lektioner via vår plattform och kan arbeta i din egen takt. Du startar när du vill efter att du bokat din kurs. Bokar du som privatperson behöver fakturan betalas innan kursstart och betalning sker via kort. Vi mailar betalningslänk till dig direkt efter din bokning.

På en Livestreamkurs deltar du online på en klassrumskurs fast ”hemifrån” på din egen dator. Du får en länk från oss till din e-post innan kursstart med utförlig information. Det fungerar utmärkt bra att delta på det här sättet. Lika bra kunskapsmässigt som att sitta i klassrum.

Ja det kan du och det är inga problem förutsatt att inte klassrumskursen är fullbokad men vi brukar lösa det på bästa sätt. Kontakta oss och vi hjälper dig vidare.
Kontakta oss

Kärninnehållet i våra kurser förblir detsamma oavsett utbildningssätt. Men vissa aktiviteter eller övningar kan anpassas för att passa det specifika formatet. I klassrummet kan det uppstå frågor som gör att man kikar på lite annat men i grund och botten är det samma kunskap.

Du behöver en stabil internetanslutning och en dator. Du behöver även det programmet installerat som du ska gå kurs i. Det behöver du skaffa på egen hand. Se även till att du har den senaste versionen på din dator om möjligt.

Nej, våra onlinekurser och livestreamade lektioner är tillgängliga för deltagare över hela världen. Du kan ansluta från var som helst med en internetuppkoppling.

Har du bokat kurs på plats hos oss sitter vi inne på Centralbadets fina innergård i kulturmärkt miljö. Kursen håller på mellan 9-16 eller om du bokat halvdagar är det mellan 9-12 eller 13-16.
Hitta till oss

Yes we do but only as a customized course. Contact us for more information: info@mediakurser.se

Om våra bokningsregler

Lättast är att gå till den kurs du är intresserad av och boka den direkt på vår webbsida.

Ja du fyller i faktureringsuppgifter i bokningsformuläret. Bokar du via ett företag fakturerar vi med 30 dagars betalningsvillkor.

Ja, det kan du men då behöver din faktura vara betald innan kursen startar och betalning sker via kortbetalning. Tänk på att moms tillkommer på alla de priser du ser på vår hemsida.

Ja, du kan kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig konstandsfritt.

Ja upp till 14 dagar innan kursen startar kan du avboka oh få pengarna tillbaka efter det betalar vi tillbaka 25% av kursavgiften.

Ja det kan du kontakta oss bara innan så att vi vet.

Du bokar paketet i förväg och därefter kan du boka in de kurser som ingå ti paketet separat till ett datum som passar dig bra. Du bokar in varje kurs på respektive kurssida till de datum som finna att välja på.

Ja, olika personer kan dela på ett kurspaket. Den som ska gå kursen bokar in sig till den kursen som är aktuell.

Du kontaktar vår kundtjänst och bokar därefter in dig på ett nytt datum. Du har din kurs tillgodo.

Du/ni bokar den kurs ni vill gå och sedan fyller du/ni i samtliga deltagare i bokningen.

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt