Mediakurser

MENY

Anpassade kurser

En kurs där vi utgår efter era förkunskaper och vad ni behöver lära er

Ring oss

08 406 00 30

Skicka e-post

Huvudkontor

Globen City, Stockholm

Utbildning där det passar er

Vi kan hålla kursen i våra kurslokaler i Stockholm, Globen City eller så kommer vi till er var ni än befinner er i vårt avlånga land. Vi kan även live-sända vår utbildning och ni kopplar upp er mot internet var ni än befinner er.

Utbildning efter era önskemål

Vi tar fram en anpassad utbildning efter era önskemål. Utbildningen kan ske som en traditionell klassrumskurs där läraren visar olika moment och kursdeltagarna parallellt övar på momenten, som seminarie eller via livestreaming och ni sitter var ni vill, uppkopplade mot internet.

Normalt sett får man räkna med att föreläsningsformen genomförs under kortare tid än den utbildningsform där kursdeltagarna övar på moment under utbildningen. Oavsett utbildningsform. finns det givetvis möjlighet att ställa frågor både under och efter kursen. Vi ger alltid 6 månaders support efter en kurs om inte annat är avtalat.

Specifika önskemål

Traditionella klassrumskurser är utformade att passa så många som möjligt, men alla har inte samma behov. En anpassad utbildning ger dig de kunskaper just du och dina kollegor behöver så att du/ni omedelbart kan omsätta de nya kunskaperna till praktiskt arbete. Ett effektivt och kostnadseffektivt alternativ till traditionell utbildning.

Stäm av med oss i förväg

Våra utbildare tar alltid kontakt med er i förväg och stämmer av förkunskapsnivå och kursinnehåll. Gör gärna en inventering bland era kursdeltagare så att er kontaktperson kan ge oss så mycket information som möjligt för bästa anpassning av kursinnehållet.

Vi reser över hela landet

Vi utgår från Stockholm men reser över hela landet. Behöver vi övernattning tillkommer resa och logi (ca 10 mil från Stockholm).

Priser vid anpassade kurser

Företagsanpassad
1 dag: 2-10 personer 14.995 kr exkl. moms
2 dagar: 2-10 personer 19.995 kr exkl. moms

Privatundervisning
7.995 kr exkl. moms per dag

Kontakta Madeleine vid frågor om kurser och kompetensutveckling.
e-post: madeleine@mediakurser.se
mobil direkt: 0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

Om fler än 10 deltagare, kontakta oss för offert

Ju fler deltagare desto billigare per person.

Något du undrar över?

Skicka oss din fråga och vi svarar samma dag.