08 406 00 30 

Mediakurser

Vår nya distanskurs Affinity Publisher Grund

affinity publisher

Vår nya distanskurs Affinity Publisher Grund

Vår nya distanskurs Affinity Publisher Grund

Är du redo att ta dina designfärdigheter till nästa nivå? Då är vår senaste kurs, Affinity Publisher, det perfekta valet för dig. Oavsett om du är nybörjare inom design eller om du redan har erfarenhet av andra designprogram, kommer den här kursen att ge dig de kunskaper och verktyg du behöver för att skapa imponerande layouter och publikationer.

affinity publisher, Vår nya distanskurs Affinity Publisher Grund

Varför Affinity Publisher?

Affinity Publisher är en kraftfull och prisbelönt programvara för layoutdesign. Den erbjuder ett omfattande utbud av funktioner som konkurrerar med de mest etablerade programmen på marknaden, och ändå till ett mycket överkomligt pris.

 • En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av Affinity Publisher är priset. Du får kraftfulla funktioner till en bråkdel av priset jämfört med andra liknande program, som Adobe InDesign.
 • Affinity Publisher har ett brett utbud av funktioner som är jämförbara med InDesign. För de flesta layout- och designbehov kan Affinity Publisher leverera de verktyg och möjligheter som krävs utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet.
 • Programmet är känt för sin snabba prestanda, vilket kan öka arbetsflödet och produktiviteten. Det är särskilt fördelaktigt när du arbetar med stora och komplexa dokument.
 • Affinity Publisher har ett användarvänligt gränssnitt som är lätt att lära sig. Det kan vara särskilt tilltalande för nybörjare eller för den som vill undvika en brant inlärningskurva.
 • Du betalar bara en gång för Affinity Publisher. Eftersom det handlar om en engångsinvestering, slipper du de återkommande prenumerationsavgifterna som är associerade med Adobe Creative Cloud och InDesign.
 • Programmet kan importera och exportera i många olika filformat, t.o.m öppna InDesign-filer och PDF:er. Det gör det enklare att konvertera och anpassa befintliga projekt.
 • Affinity har en policy där de erbjuder fria uppgraderingar i stället för årliga prenumerationsavgifter. Detta innebär att du kan få nya funktioner och förbättringar utan att behöva betala extra.
affinity publisher, Vår nya distanskurs Affinity Publisher Grund

Vad kommer du att lära dig?

På kursen kommer vi att täcka allt från de grundläggande funktionerna i Affinity Publisher till avancerade designtekniker. Här är några av de ämnen vi kommer att utforska:

 • Introduktion till gränssnittet: Lär dig navigera i programmet och förstå dess olika paneler och verktyg.
 • Textformatering och typografi: Upptäck hur du skapar professionell typografi och hanterar textformat.
 • Bildhantering: Lär dig att infoga och redigera bilder för att förbättra dina layouter.
 • Färghantering: Få kunskap om färgteori och hur du skapar en enhetlig färgpalett.
 • Arbete med objekt: Lär dig att hantera olika objekt som former, ikoner och illustrationer.
 • Sidlayout och sidhantering: Skapa och anpassa flersidiga dokument och tidningar.
 • Export och tryck: Få en överblick över hur du exporterar dina projekt för både digitala och tryckta medier.

Vem är kursen lämplig för?

Den här kursen är perfekt för nybörjare som vill lära sig grunderna i Affinity Publisher och för de som vill fördjupa sina färdigheter och ta steget mot mer avancerad design. Den passar också den som tidigare använt InDesign, men som vill slippa Adobe månadsprenumerationsavgifter.

Oavsett om du är grafisk formgivare, student, entreprenör eller hobbyanvändare, kommer den här kursen att ge dig de kunskaper som krävs för att skapa imponerande publikationer.

affinity publisher, Vår nya distanskurs Affinity Publisher Grund

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att delta i kursen. Vi kommer att börja från grunden och arbeta oss uppåt till mer avancerade delar av programmet.

Kursen består av interaktiva videohandledningar och projektuppgifter som ger dig möjlighet att praktiskt tillämpa dina nyförvärvade kunskaper. Så ge din kreativitet och dina idéer liv genom att anmäla dig till vår kurs i Affinity Publisher. Tillsammans kommer vi att utforska möjligheterna med denna fantastiska designprogramvara och ta dina projekt till en ny nivå.

Affinity Publisher Grund finns även som klassrumskurs

Föredrar du att vara på plats så har vi även denna kurs som klassrumskurs. Om man går kursen i klassrum hos oss ingår också tillgång i 12 mån till distanskursen så att man kan repetera allt vi går igenom i klassrummet.

Fler blogginlägg

justeringspenseln
Grafisk Design

Nya justeringspenseln i Photoshop

Photoshops nya verktyg Justeringspenseln gör lokala bildjusteringar enkla och intuitiva, särskilt för den som är relativt ny i Photoshop. Vi tar en titt på hur Justeringspenseln fungerar i den här

Läs mer »

Kategorier

Senaste inlägg

Ansvarig

Ansvarig utgivare
Richard Stenlund
richard@mediakurser.se

Prenumerera

Skaffa egen blogg

wordpress-kurs
Gå en kurs i WordPress

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt