08 406 00 30 

Mediakurser

Porträttredigering med Portrait Pro

portrait pro

Porträttredigering med Portrait Pro

Porträttredigering med Portrait Pro

Om du fotograferar människor och i synnerhet porträtt kan du ha nytta av ett snabbarbetat redigeringsprogram för porträttbilder. Du kanske redan använder Photoshop, men alla som retuscherat porträtt i Photoshop vet att det är en ganska tidskrävande arbetsuppgift. Med Portrait Pro blir det enkelt.

PortraitPro fungerar på ett annat sätt än vanlig airbrushing och fotoredigeringsprogram. Programvaran använder ai (artificiell intelligens) för att du ska kunna redigera ditt foto så mycket som krävs. Oerfarna användare kan du avancerad retuschering på några minuter. Med PortraitPro kan du förbättra ansikten så mycket du vill genom att bara dra i olika reglage för inställningar.

Du kan uppnå autentiskt mjuk, glödande hud samtidigt som du behåller en naturlig textur. Förbättra ögonen med mörkare fransar, eyeliner, ögonskugga och mascara. Använd highlighter och bronzer för att konturera ansiktet. Applicera rouge för en naturlig glöd. Tillsätt läppstift i en rad färger och realistiska texturer.

portrait pro, Porträttredigering med Portrait Pro

Med PortraitPro kan du producera ett brett utbud av digitala ljuseffekter som anpassar sig till ditt motiv. Slät och ljusare hud för ett hälsosamt, fräscht utseende eller markera benstruktur med modelleringsbelysning för ett mer dramatiskt utseende. Man kan också färga om hår och ändra hårets volym och glans.

>> Vill du läsa mer om Portrait Pro och eventuellt köpa programmet

Fler blogginlägg