KLASSRUM – LIVESTREAM – DISTANS

Mediakurser

Adobe-paketet guld

InDesign, Photoshop & Illustrator
grund och fortsättning

19.995 kr exkl moms, 24.494 kr inkl. moms
(ord. pris 32.970 kr exkl. moms, 41.213 kr inkl. moms) vid köp av enstaka kurs

SMART VAL MED ADOBE-PAKETET GULD

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

Du kan välja att delta i klassrum eller via livestream. 

Nedan kurser ingår i paketet.

TID: 9-16
PRIS: 19.995 kr exkl moms, 24.494 kr inkl. moms
(ord. pris 32.970 kr exkl. moms, 41.213 kr inkl. moms) vid köp av enstaka kurs
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan är till för att läsa i efteråt. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

För vem

Kurpaketet är tänkt för dig som vill lära dig de aktuella programmen för grafisk produktion: InDesign, Photoshop & Illustrator grund.

Programvara till kursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen av programmen. Går du kurserna via Livestream behöver du skaffa programmen själv. Programmen finns att hyra på adobe.se

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

Adobe-paketet GULD