Mediakurser

🤗 Du kan delta på våra kurser i klassrum eller via livestream. Är du sjuk, har symptom eller upplever att någon i ditt hushåll har symptom ber vi dig att boka om din kurs eller delta via livestream. 🤗

Adobe-paketet GULD

Lär dig InDesign, Photoshop och Illustrator grund + fortsättning

Kurs Adobe-paketet GULD

Du köper Adobe-paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Paketet gäller i 24 månader. Du hittar alla starter på respektive sida. 

KURSER SOM INGÅR I PAKETET:
InDesign Grund (2 d), Photoshop Grund (2 d), Illustrator Grund (2 d), InDesign Fortsättning (2 d), Photoshop Fortsättning (2 d), Illustrator Fortsättning (2 d)
TID: 9-16
PLATS: Drottninggatan 88 D, 1 tr, inne på Centralbadets innergård.
PRIS: 22 995 kr exkl. moms (ord. pris 32.970 kr om du köper varje kurs separat)
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika samt lunch. Om man vill kan man köpa till bok (+ 400 kr/bok och program) kan köpas till extra vid bokningen, inget som behövs för kursen utan är till för att läsa i efteråt.

I den här Guld-paketet lär du dig, InDesign, Photoshop och Illustrator grund och fortsättning. Läraren ger dig en gedigen och noggrann genomgång med många praktiska övningar. Efter kurserna kommer du ha full kontroll på adobe-paketets 3 största program och bli mer effektiv i ditt dagliga arbete.

Den här guld-paketet ger dig kunskaperna du behöver för att kunna arbeta med de tre populäraste och vanligaste programmen inom grafisk produktion. Du får en gedigen genomgång av InDesign, Photoshop och Illustrator.  

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

Kurser som ingår i paketet

InDesign Grund (2 d)
Photoshop Grund (2 d) 
Illustrator Grund
(2 d)
InDesign Fortsättning (2 d)
Photoshop Fortsättning (2 d)
Illustrator Fortsättning (2 d)

Du köper Adobe-paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Paketet gäller i 24 månader. Du hittar alla starter på respektive sida. 

Spara 9.975 kr med Adobe-paketet GULD
PRIS
: 22 995 kr exkl. moms (ord. pris 32.970 kr om du köper varje kurs separat)

För vem

Kursen är för alla som vill lära sig InDesign, Photoshop och Illustrator.

Programvara till kursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator CC och på svenska men du kan även tillgodogöra dig kursen om du använder versionen CS2, CS3, CS4, CS5, CS6 och CC.

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Relaterade kurser