Mediakurser

MENY

Adobe-paketet GULD

Lär dig InDesign, Photoshop och Illustrator grund + fortsättning

Kurs Adobe-paketet GULD

Spara 6.975 kr med Adobe-paketet GULD

Du köper Adobe-paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Paketet gäller i 24 månader. Du hittar alla starter på respektive sida. 

KURSER SOM INGÅR I PAKETET:
InDesign Grund (2 d), Photoshop Grund (2 d), Illustrator Grund (2 d), InDesign Fortsättning (2 d), Photoshop Fortsättning (2 d), Illustrator Fortsättning (2 d)
TID: 9-16
PLATS: Arenavägen 55, Globen City
PRIS: 22.995 kr exkl. moms, 28.744 kr inkl. moms.
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Dela på email
Tipsa din vän eller kollega 💛

I den här Guld-paketet lär du dig, InDesign, Photoshop och Illustrator grund och fortsättning. Läraren ger dig en gedigen och noggrann genomgång med många praktiska övningar. Efter kurserna kommer du ha full kontroll på adobe-paketets 3 största program och bli mer effektiv i ditt dagliga arbete.

Den här guld-paketet ger dig kunskaperna du behöver för att kunna arbeta med de tre populäraste och vanligaste programmen inom grafisk produktion. Du får en gedigen genomgång av InDesign, Photoshop och Illustrator.  

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

Kurser som ingår i paketet

InDesign Grund (2 d)
Photoshop Grund (2 d) 
Illustrator Grund
(2 d)
InDesign Fortsättning (2 d)
Photoshop Fortsättning (2 d)
Illustrator Fortsättning (2 d)

Du betalar paketet i förväg och har sedan 12 månader på dig att gå de 3 kurserna som ingår i paketet. Kurserna bokas in var och en på våra ordinarie kursstarter som du hittar under varje kurs.

Spara 6.975 kr med Adobe-paketet GULD
PRIS
: 22.995 kr exkl. moms, 28.744 kr inkl. moms.

Dela på email
Tipsa din vän eller kollega 💛
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

För vem

Kursen är för alla som vill lära sig InDesign, Photoshop och Illustrator.

Programvara till kursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator CC och på svenska men du kan även tillgodogöra dig kursen om du använder versionen CS2, CS3, CS4, CS5, CS6 och CC.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

adobe authorized training center

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser