Mediakurser

MENY

Integritetspolicy & villkor

Integritetspolicy & villkor

Mediakurser Sverige AB

Mediakurser.se är en webbplats för företag och privatpersoner. Vi ägs av Mediakurser Sverige AB och erbjuder kurser/utbildningar där våra utbildare lär dig program, appar, tekniker och arbetsmoment inom grafisk design, trycksaker, webb, office, video och foto.

Kursrådgivning

Är du osäker på vilken kurs som passar just dig är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-406 00 30 eller e-post info@mediakurser.se. Beskriv dina mål med kursen och eventuella förkunskaper så hjälper vi dig att välja rätt.

Bokning

Vi rekommenderar att du bokar kursen direkt på hemsidan. Då får vi all information vi behöver. Du hittar platsen för bokningar genom att gå in på respektive kurssida. Du kan också boka via telefon på 08-406 00 30
eller via e-post: info@mediakurser.se. Skulle alla platser på kursen vara
bokade meddelar vi dig inom kort och föreslår ett nytt kurstillfälle.

Bekräftelse
Några dagar efter att du har bokat dig, får du en bekräftelse med e-post.

Faktura

Företag
Fakturan på kursavgiften skickas per post till den fakturaadress du angett med 30 dagars betalningsvillkor.

Privatpersoner
Fakturan på kursavgiften skickas per e-post till den e-postadress du angett. Fakturan ska vara betald innan kursstart.

I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika. Bok och lunch kan köpas till om man önskar. Det beställer du i bokningsformuläret.

Kallelse

Som en extra påminnelse får du en kallelse 5 dagar innan kursen startar. Ibland hamnar automatiska e-postutskick i skräppostmappen hos vissa mottagare. Skulle du inte få någon kallelse gäller det bokade kursdatumet ändå. Är du osäker, kontakta oss på telefon på telefon på 08-406 00 30
eller via e-post: info@mediakurser.se

Ombokning

Om du får förhinder eller behöver boka ett annat kursdatum hoppas vi
att du gör det så snabbt som möjligt. Om du behöver boka om till ett
annat kurstillfälle kostar det ingenting, men gör det i så
god tid som möjligt, dock senast 14 dagar innan kursstart.

Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande:
Sker avbokning senare än 14 dagar före start debiteras hela kursavgiften.
Deltagandet kan kostnadsfritt överlåtas till annan person inom företaget.

Nöjd kundgaranti

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna-tillbaka-garanti. Det ska då ske en skriftlig förklaring.

Kursavgiften

Kursavgiften varierar mellan olika kurser. När du bokar kursen anger du om du vill betala med kort eller fakturabetalning. Om du väljer fakturabetalning måste du ange personnummer om du är privatperson eller organisationsnummer om du bokar kursen som företag.

Fakturering sköts av FortKnox Finans som skickar ut faktura och ev. påminnelser. Obetald faktura lämnas vidare till inkasso.

Efter bokningen får du en bekräftelse på din bokning.

Ångerrätt

Enligt lagen om ångerrätt har du rätt att skriftligen ångra ditt köp inom 14 dagar så länge kursen inte redan är genomförd. Du behöver inte ange några skäl för att du ångrar dig. I så fall betalar vi tillbaka din avgift inom 30 dagar.

Regler

  • Medlemmar får inte kopiera och sprida innehåll som vi använder på kurserna. Kopior för eget bruk av nedladdningsbart material är tillåtet.
  • I kursernas pris ingår ofta en distanskurs för repetition. Du får inte dela ut ditt användarnamn och/eller lösenord till någon annan. Upptäcker vi ovanlig inloggningsaktivitet på ett konto kan vi stänga av inloggningen, alt. byta användarnamn och lösenord.
  • Det är inte tillåtet att sprida reklambudskap på våra forum eller interaktiva medlemsmöten.

GDPR

När du bokar en kurs hos oss godkänner du hur vi hanterar personuppgifter. Vi samlar bara in de personuppgifter vi behöver för att vi ska kunna fakturera för kursen och skicka ut kurskallelse. Vi delar inte med oss av några personuppgifter, annat än det vi måste göra enligt lag.

Tillämplig lag och tvist

Tvist i anledning av dessa villkor skall i första hand försöka lösas i samförstånd mellan parterna. Om det inte kan nås en överenskommelse kan tvisten avgöras av Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Kontaktinformation

Vill du ta kontakt med Mediakurser kan du göra det via e-post på adress info@mediakurser.se eller via brev till:

Mediakurser Sverige AB
Arenavägen 55
121 77 Stockholm-Globen

Telefon (vardagar 8-17.30): 08–406 00 30

Har du en fråga?

Skicka oss din fråga och vi svarar samma dag.