08 406 00 30 

Mediakurser

POPULÄRT KURSPAKET!

WordPress-paketet

WordPress Grund, WooCommerce och Elementor

12.995 kr exkl moms, 16.244 kr inkl. moms

Kurspaket gäller för 3 kurser: WordPress Grund, WooCommerce och Elementor. Du kan gå alla tre kurser själv eller så kan ni dela på paketet. Du går WordPress grund och en kollega WooCommerce osv. Förboka paketet och boka sedan kurserna separat på de datum som varje kurs startar. Du hittar alla datum under menyn på respektive kurs.

 

SMART VAL MED WORDPRESS-PAKETET

Välkommen till vårt förmånliga kurspaket som erbjuder dig en möjlighet att lära dig bygga professionella webbsidor och webbshop med WordPress.

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

Nedan kurser ingår i paketet.

TID: 9-16
PRIS: 12.995 kr exkl moms, 16.244 kr inkl. moms
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan är till för att läsa i efteråt. 

WordPress: WordPress är en kraftfull och populär plattform för webbpublicering som används för att skapa olika typer av webbplatser, från bloggar och företagswebbplatser till e-handelsbutiker och portföljer. Dess användarvänliga gränssnitt och omfattande urval av teman och plugins gör det enkelt att anpassa och bygga en webbplats utan att behöva koda. Du kan skapa och publicera inlägg och sidor, hantera användare, installera teman och utöka funktionaliteten med plugins.

WooCommerce: WooCommerce är en ledande e-handelsplattform som är integrerad med WordPress. Med WooCommerce kan du enkelt omvandla din WordPress-webbplats till en fullt fungerande e-handelsbutik. Du kan lägga till produkter, hantera lager, ställa in prissättning och erbjudanden, samt hantera beställningar och betalningar. WooCommerce levereras med en mängd tillägg som hjälper dig att anpassa butiken efter dina behov, som att erbjuda olika betalningsalternativ, skapa kampanjer och optimera kundupplevelsen.

Elementor: Elementor är en populär visuell sidbyggare för WordPress som gör det möjligt för användare att skapa och anpassa webbsidor på ett intuitivt sätt. Istället för att koda manuellt kan du dra och släppa olika element på sidan och omedelbart se hur din design tar form. Elementor erbjuder en mängd färdiga block, widgets och layoutalternativ för att bygga unika sidor. Du kan anpassa typsnitt, färger, avstånd och mycket mer utan att behöva skriva en rad kod. Detta ger dig större flexibilitet när du skapar och ändrar webbplatsens utseende och känsla.

Sammanfattningsvis ger WordPress dig möjlighet att bygga och publicera innehåll, WooCommerce låter dig starta och hantera en e-handelsbutik, och Elementor ger dig verktyg för att skapa och anpassa webbsidor utan att vara beroende av komplex kodning. Dessa tre verktyg i kombination ger dig en kraftfull uppsättning resurser för att skapa och driva olika typer av webbplatser.

Kurspaketets fördelar

  • WordPress kurspaket: Du får tillgång till tre kurser om WordPress för att bygga proffsiga webbplatser – WordPress grund, WooCommerce och Elementor – för att utveckla din kunskap inom webdesign.
  • Djupgående kunskaper: Våra kurser täcker allt från grundläggande funktioner till mer avancerade tekniker, vilket ger dig en heltäckande förståelse för att bygga webbplatser.
  • Sparar pengar: Genom att välja vårt kurspaket får du tillgång till tre kurser och betalar endast 3.330 kr per kurs, vilket innebär en betydande besparing jämfört med att köpa varje kurs separat (5.995 kr exkl. moms).
  • Distanskurser för att repetera efteråt: Maximera din inlärning på våra kurser genom distanskursen du får för repetition efteråt. Få möjlighet att gå tillbaka till kursmaterialet, repetera och fördjupa dina kunskaper i din egen takt. Fortsätt utvecklas och applicera dina kunskaper med hjälp av vår förmånliga distanskurs på köpet!

För vem

Kurspaketet är för alla som vill lära sig bygga webbplatser. Oavsett din erfarenhetsnivå ger kurspaketet dig en gedigen grund till avancerade färdigheter.

Programvara till kursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen av programmen. Går du kurserna via Livestream behöver du skaffa programmen själv. Elementor kostar men WordPress och WooCommerce är gratis att använda.
Läs mer om Elementor

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Vi erbjuder en lugn och exklusiv miljö inne på Centralbadets innergård på Drottninggatan med små grupper om högst 8 deltagare. Det finns gott om tid för frågor och interaktion med kursledaren.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Måltider

Njut av inkluderad lunch och fika både förmiddag och eftermiddag under kursen. Lunch mellan 12:30 – 13:30.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna via telefon 08 406 00 30, mejl info@mediakurser.se eller vår chattfunktion som du hittar längst ner till höger. 

Relaterade kurser