Mediakurser

WordPress-paketet

Bygg proffsig webbplats med WordPress

WordPress-paketet

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet. Du hittar alla starter på respektive sida. 

VÄLJ 3 STYCKEN AV NEDAN KURSER SOM INGÅR I PAKETET:
WordPress grund (2 d), WordPress fortsättning (2 d), WordPress WooCommerce (1 d), WordPress & Divi (1 d), WordPress & Elementor (1 d)
TID: 9-16
PLATS: Arenavägen 55, Globen City
1 DEC NY ADRESS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
PRIS: 14.995 kr exklusive moms
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika samt lunch. Om man vill kan man köpa till en bok (+ 400 kr) kan köpas till extra vid bokningen, inget som behövs för kursen utan är till för att läsa i efteråt.

WordPress-paketet är ett paket för dig som vill lära dig bygga webbsidor med WordPress. Du kan välja 3 av nedan listade kurser till ett mycket bättre pris än om du bokar varje kurs separat.

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

VÄLJ 3 STYCKEN AV NEDAN KURSER SOM INGÅR I PAKETET:
WordPress grund (2 d)
WordPress fortsättning (2 d)
WordPress WooCommerce (1 d)
WordPress & Divi (1 d)
WordPress & Elementor (1 d)

Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet. Du hittar alla starter på respektive sida. 

Sagt om kurs WordPress Grund

”Kursen var otroligt bra. Allt gicks igenom från grunden och det var enkelt att förstå, trots liten kunskap. Kursledaren var otroligt lugn, lyssnade noggrant och hade svar på alla frågor.”.

Noak Karlsson
Österlen.se

Sagt om våra kurser

”Jag har gått ett flertal kurser med Mediakurser och är alltid lika nöjd. Jag är extra nöjd med att kursernas innehåll är helt relevanta till vad man behöver kunna i sitt arbete”.

Marika Ireblad
Opus Bilprovning AB

För vem

Kursen riktar sig till alla som ska arbeta med WordPress. Det kan vara allt från att bygga en webbsida från grunden till uppdatering av företagets befintliga hemsida.

Programvara till WordPresskursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av WordPress som för övrigt är ett Open Source system och helt gratis att använda.

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag samt lunch ingår i priset. 

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Nästa steg

Kurs WordPress fortsättning

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi har byggt många webbsidor till olika företag och behärskar WordPress på en avancerad nivå.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

wordpress distanskurs | distansutbildning wordpress | wordpress kurs distans