KLASSRUM – LIVESTREAM – DISTANS

Mediakurser

Video & Fotopaketet

Lär dig -InDesign, -Photoshop och -Illustrator Grund

Kurs Video och fotopaketet 

Spara 3.990 kr med Video-paketet Grund

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet. Du hittar alla starter på respektive sida. 

KURSER SOM INGÅR I PAKETET:
Premiere Grund (2 d), After Effects Grund (2 d), Filma med systemkamera (2 d)
TID: 9-16
PLATS: Drottninggatan 88 D, 1 tr, inne på Centralbadets innergård.
PRIS: 16.995 kr exklusive moms (ord.pris 20.985 kr)
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika samt lunch. Om man vill kan man köpa till en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Video och fotopaketet är ett paket med de 3 populära kurser men till ett ännu mer förmånligt pris än om du bokar varje kurs separat. Paketet innehåller Premiere grund, After Effecs grund och Filma med systemkamera.

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

Premiere Grund (2 d)
After Effects Grund (2 d)
Filma med systemkamera (2 d)
Filma & Fota med mobilen (1 d)
Digitalfotografering (1 d)

Spara 3.990 kr med paketet

Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet. Du hittar alla starter på respektive sida. 

Kurs Premiere Grund

Kursen anpassades efter oss och vad vi kommer att använda programmet till. På det sättet har vi fått ut mesta möjliga av denna utbildning. Kursledaren gjorde ett strålande jobb! Har lärt mig oerhört mycket på så himla kort tid.

Renée Tallén
Scandic Hotels

Kurs Filma med systemkamera

“Allt innehåll var relevant och givande att få som grund och det jag anser att man behöver för att lära sig hantera en systemkamera. Bra tips & tricks med Adobe Premiere också! Jättetrevlig, motiverad, närvarande och pedagogisk genom hela dagen. Givet att kursen hölls online för första gången tyckte jag att det gick utmärkt! Vi informerade dessutom om fel kameramodell vilket han ändå löste på ett flexibelt sätt när vi startade.

Sandra Eriksson
polisen.se

För vem

Kursen är för alla som vill lära sig InDesign, Photoshop och Illustrator.

Programvara till kursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator CC och på svenska men du kan även tillgodogöra dig kursen om du använder versionen CS2, CS3, CS4, CS5, CS6 och CC.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Nästa steg

Kurs Adobe-paketet fortsättning

Kursinformation

Fika för och eftermiddag samt lunch ingår i priset. Till lunch finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Vi går och äter tillsammans.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

adobe authorized training center

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser