08 406 00 30 

Mediakurser

För studerande - restplatser

Sista minuten erbjudande med 30% rabatt!

Vi på Mediakurser erbjuder dig som student 30% rabatt på våra kurser om det finns plats kvar i Sista Minuten. Därför introducerar vi vårt ”Sista Minuten Erbjudande” som ger dig som student chansen att anmäla dig till våra kurser till specialpris, om lediga platser finns, med endast 4 dagar kvar till kursstart.

, Studerande
Små grupper om max 8 deltagare. Fika och lunch ingår.
Drottninggatan 88D, inne på Centralbadets innergård.

Hur fungerar det?

Det är enkelt! Om du är student med giltigt student-ID, har du möjlighet att dra nytta av detta erbjudande. När det närmar sig kursstart och om det finns lediga platser kvar på någon av våra kurser, öppnar vi upp för sista minuten-erbjudandet. Du kommer att kunna anmäla dig till kursen till ett rabatterat pris.

Varför välja våra kurser?

Vårt utbud av kurser täcker ett brett spektrum av ämnen och ämnesområden. Våra kvalificerade och erfarna instruktörer brinner för att dela med sig av sin kunskap. Med små grupper om max 8 deltagare kan du vara säker på att du kommer att få en givande och berikande utbildningsupplevelse.

Varför erbjuder vi detta?

Vi vill göra det möjligt för så många studenter som möjligt att dra nytta av våra kurser och förbättra sina kunskaper och färdigheter i olika specialämnen. Så om du är ute efter att fördjupa dina kunskaper, utöka din kompetens eller bara lära dig något nytt och spännande, tveka inte att utnyttja vårt sista minuten-erbjudande. Ta chansen att få en förstklassig utbildning till ett oslagbart pris.

Erbjudandet varierat beroende på tillgänglighet och efterfrågan och gäller endast om det finns lediga platser kvar på kursen. Du måste kunna verifiera din studentstatus vid kursstart. 

Vänligen observera att detta erbjudande gäller endast om det finns lediga platser kvar på kursen och att du måste kunna verifiera din studentstatus vid kursstart. Erbjudandet kan variera beroende på tillgänglighet och efterfrågan.

Viktigt att ta del av

Titta igenom vårt kursutbud och kontakta oss för varje kurs du är intresserad av. Du gör det tidigast 4 dagar innan kursstart. Du kan gå hur många kurser du vill.

Hur anmäler du dig?

1. Besök vår webbplats och navigera till den aktuella kursen du är intresserad av. Se vilka datum kursen startar och kontakta oss tidigast 4 dagar innan kursen startar för att anmäla intresse. Observera: att priset för dig som student är det som visas på respektive kurssida med inklusive moms. Sedan får du din rabatt om 30% avdragen från det priset. Vi kommer att fakturera dig med kortbetalning. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart.

2. Fyll i formuläret nedan tidigast 4 dagar innan kursstart, och ställ dig på en kölista så kontaktar vi dig dagen innan kursstart om det finns platser kvar eller inte. Vi kommer att maila dig en länk där du fyller i en bokning till kursen om lediga platser finns. Kursen måste bokas och betalas samma dag. Detta sker dagen innan kursstart. Så det är snabba ryck 🙂 för att få vår förmånliga rabatt om 30%.

3. När du fyller i formuläret och ställer dig på kö laddar du även upp ett giltigt student ID och en bild på dig själv som styrker att du är du. Detta är viktigt för att du ska få en studentplats.

4. Vid ankomst till kursstart, kom ihåg att ta med ditt giltiga student-ID för att verifiera din studentstatus.

, StuderandeHar du frågor om våra restplatser. 
Kontakta Madeleine

madeleine@mediakurser.se
Direkt: 0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

Fyll i formuläret för att ställa dig på kö

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt