fbpx

Mediakurser

Menu

Samtliga kurser genomförs live online i november och december. Fungerar utmärkt bra och det är väldigt lätt att delta. Nästan som att sitta i klassrum.

Kurs Stora WordPress-paketet

Bygg proffsig webbplats med WordPress

Kurs Stora WordPress-paketet, kl 9-16

Stora WordPress-paketet

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Du hittar alla starter på respektive sida. Du får ett unikt kundnummer som du anger i bokningen.

ANTAL KURSER SOM INGÅR I PAKETET: 5
WordPress Grund (2 dgr), WordPress Fortsättning (2 dgr), WordPress WooCommerce (1 d),  WordPress & Divi eller WordPress & Elementor (1 d), WordPress & Avada (1 d)
TID: 9-16
PLATS: Arenavägen 55, Globen City
PRIS: 19.995 kr exkl. moms (ord. pris 25.975 kr exkl. moms), 24.994 kr inkl. moms (ord. pris 32.469 kr inkl. moms)
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

WordPress-paketet är ett paket till samtliga av våra 5 WordPresskurser men till ett mer förmånligt pris än om du bokar varje kurs separat.

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

WordPress Grund (2 dgr)
WordPress Fortsättning (2 dgr)
WordPress WooCommerce (1 d)
WordPress & Divi (1 d)
WordPress & Elementor (1 d)
WordPress & Avada (1 d)

PRIS: 19.995 kr exkl. moms (ord. pris 25.975 kr exkl. moms), 24.994 kr inkl. moms (ord. pris 32.469 kr inkl. moms)

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

För vem

Kursen riktar sig till alla som ska arbeta med WordPress. Det kan vara allt från att bygga en webbsida från grunden till uppdatering av företagets befintliga hemsida.

Programvara till WordPresskursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av WordPress som för övrigt är ett Open Source system och helt gratis att använda.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

adobe authorized training center

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

wordpress distanskurs | distansutbildning wordpress | wordpress kurs distans | wordpress utbildning distans | kurs i wordpress distans | wordpress utbildning

Alla våra utbildningar startar som planerat och genomförs online i november & december.

Det fungerar alldeles utmärkt att delta online och det är förvånansvärt enkelt att delta.

“Supersmidigt med den förberedda mappen med alla dokument som det bara var att öppna när det var dags. Helheten flöt på väldigt smidigt. Om man har problem så kunde man dela sin skärm så kunde det med lätthet lösas trots att man var på olika platser och via länk. Madeleine gjorde kursen väldigt intressant att följa med personliga anekdoter och exempel osv.”
Elin Pettersson, mathem.se

“Allt var jättebra. Grundlig och pedagogisk lärare. 
Jag deltog online och det fungerade utmärkt bra.” 
Anna Erixon, SPP Pension