08 406 00 30 

Mediakurser

Stora Microsoft Excel-paketet

Bli expert på Excel med samtliga våra kurser i Excel

Samtliga 5 Excelkurser till ett bättre pris

Boka Excel-paketet (spara 7.000 kr)

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Du har totalt 12 månader på dig att boka in dina kurser. Du hittar alla starter på respektive sida. Du får ett unikt kundnummer som du anger i bokningen.

KURSER SOM INGÅR I PAKETET:
Excel Grund (2 d), Excel Fortsättning (2 d), Excel Avancerad (1 d), Excel & Pivottabeller (1 d), och Excel & Diagram (1 d).
TID: 9-16
PLATS: Drottninggatan 88 D, 1 tr, inne på Centralbadets innergård.
PRIS: 27.995 kr exkl. moms, 34.994 kr inkl. moms (ord. pris 34.975 kr, exkl. moms 43.719 kr inkl. moms)
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Spara 7.000 kr med vårt paketet i Excel. Excel-paketet är ett populärt paket om 4 kurser till ett bättre pris än om du bokar varje ekurs separat.

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

Kurser som ingår i paketet

Excel Grund (2 d)
Excel Fortsättning (2 d)
Excel Avancerad (1 d)
Excel & Pivottabeller (1 d)
Excel & Diagram (1 d)

PRIS: 27.995 kr exkl. moms, 34.994 kr inkl. moms (ord. pris 34.975 kr, exkl. moms 43.719 kr inkl. moms)

Facebook
Twitter
LinkedIn

För vem

Kursen är för alla som vill lära sig Office-paketet.

Programvara till kursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmen.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

photoshop distanskurs | distansutbildning photoshop | photoshop kurs distans | photoshop utbildning distans | kurs i photoshop distans | photoshop utbildning