08 406 00 30 

Mediakurser

Kurs Stora Adobe InDesign-paketet

Bli expert på trycksaker, typografi och layout

Kurs InDesign Stora InDesign-paketet

Stora Adobe InDesign-paketet

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Du hittar alla starter på respektive sida. Du får ett unikt kundnummer som du anger i bokningen.

ANTAL KURSER SOM INGÅR I PAKETET: 6
InDesign Grund (2 dgr), InDesign Fortsättning (2 dgr), InDesign Typografi Special (1 d),  InDesign Bokproduktion (1 d), InDesign Interaktiva dokument (1 d), InDesign EPUB (1 d)
TID: 9-16
PLATS: Drottninggatan 88 D, 1 tr, inne på Centralbadets innergård.
PRIS: 24.995 kr exkl. moms (ord. pris 35.970 kr exkl. moms)
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Adobe InDesignpaketet är ett paket till samtliga av våra 6 InDesignkurser men till ett mer förmånligt pris än om du bokar varje kurs separat.

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

InDesign Grund (2 dgr)
InDesign Fortsättning (2 dgr)
InDesign Typografi Special (1 d)
InDesign Bokproduktion (1 d)
InDesign Interaktiva dokument (1 d)
InDesign EPUB (1 d)

PRIS: 24.995 kr exkl. moms (ord. pris 35.970 kr exkl. moms)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Exempel på utbildningsvideo

För vem

Kursen är för alla som ska arbeta med InDesign. Du kanske arbetar som grafisk formgivare, marknadsassistent, originalare, projektledare eller studerar och vill bli expert på världens mest använda layoutprogram – Adobe InDesign.

Programvara till InDesignkursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet Adobe InDesign CC och på svenska men du kan även tillgodogöra dig kursen om du använder InDesign CS2, CS3, CS4, CS5, CS6 och CC.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

, Stora Adobe InDesign-paketet

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

indesign grundkurs | utbildning indesign | indesign kurs | indesign utbildning | kurs i indesign | indesign utbildning | kurs indesign stockholm