08 406 00 30 

Mediakurser

Sociala Medier-paketet

14.995 kr exkl moms, 18.744 kr inkl. moms

Välj 3 valfria kurser: Sociala Medier Strategier, Sociala Medier Praktisk, Canva & proffsig grafik, Adobe Express, Facebook för företag, Annonser på Facebook & Instagram, Instagram för företag, LinkedIn för företag, LinkedIn för HR & Rekryterare och Youtube för företag. Du kan gå alla tre kurser själv eller så kan ni dela på paketet. Förboka paketet och boka sedan kurserna separat på de datum som varje kurs startar. Du hittar alla datum under menyn på respektive kurs.

SMART VAL MED SOCIALA MEDIER-PAKETET

Välkommen till vårt förmånliga kurspaket som erbjuder dig en möjlighet att få ett helhetsintryck om sociala medier.

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

Du kan välja fritt 3 stycken kurser bland nedan listade kurser.

TID: 9-16
PRIS: 14.995 kr exkl moms, 18.744 kr inkl. moms
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan är till för att läsa i efteråt. 

För vem

Kurspaketet är för alla som vill lära dig helheten om sociala medier. Oavsett din erfarenhetsnivå ger kurspaketet dig en gedigen grund till avancerade färdigheter.

Programvara till kursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen på våra datorer. 

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Vi erbjuder en lugn och exklusiv miljö inne på Centralbadets innergård på Drottninggatan med små grupper om högst 8 deltagare. Det finns gott om tid för frågor och interaktion med kursledaren.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och produktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi har arbetat med sociala medier sedan 2005.

Måltider

Fika för och eftermiddag samt lunch ingår.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna via telefon 08 406 00 30, mejl info@mediakurser.se eller vår chattfunktion som du hittar längst ner till höger. 

Relaterade kurser

Sociala Medier-paketet

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt