08 406 00 30 

Mediakurser

Sociala Medier-paketet

Sociala Medier Strategier, Sociala Medier Praktisk och Canva

14.995 kr exkl moms, 18.744 kr inkl. moms

Kurspaket gäller för 3 kurser: Sociala Medier Strategier, Sociala Medier Praktisk och Canva. Du kan gå alla tre kurser själv eller så kan ni dela på paketet. Du går Sociala Medier Strategier och en kollega Sociala Medier Praktisk osv. Förboka paketet och boka sedan kurserna separat på de datum som varje kurs startar. Du hittar alla datum under menyn på respektive kurs.

SMART VAL MED SOCIALA MEDIER-PAKETET

Välkommen till vårt förmånliga kurspaket som erbjuder dig en möjlighet att få ett helhetsintryck om sociala medier.

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

Nedan kurser ingår i paketet.

TID: 9-16
PRIS: 14.995 kr exkl moms, 18.744 kr inkl. moms
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan är till för att läsa i efteråt. 

Kurspaketets fördelar

  • Sociala Medier kurspaket: Du får tillgång till tre kurser om Sociala Medier – Sociala Medier Strategier, Sociala Medier Praktisk och Canva – för att utveckla din kunskap inom sociala medier.
  • Djupgående kunskaper: Våra kurser täcker allt från grundläggande funktioner till mer avancerade tekniker, vilket ger dig en heltäckande förståelse för att bygga webbplatser.
  • Sparar pengar: Genom att välja vårt kurspaket får du tillgång till tre kurser och betalar endast 3.330 kr per kurs, vilket innebär en betydande besparing jämfört med att köpa varje kurs separat (5.995 kr exkl. moms).
  • Distanskurser för att repetera efteråt: Maximera din inlärning på våra kurser genom distanskursen du får för repetition efteråt. Få möjlighet att gå tillbaka till kursmaterialet, repetera och fördjupa dina kunskaper i din egen takt. Fortsätt utvecklas och applicera dina kunskaper med hjälp av vår förmånliga distanskurs på köpet!

För vem

Kurspaketet är för alla som vill lära dig helheten om sociala medier. Oavsett din erfarenhetsnivå ger kurspaketet dig en gedigen grund till avancerade färdigheter.

Programvara till kursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen på våra datorer. 

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Vi erbjuder en lugn och exklusiv miljö inne på Centralbadets innergård på Drottninggatan med små grupper om högst 8 deltagare. Det finns gott om tid för frågor och interaktion med kursledaren.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och produktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet.

Måltider

Njut av inkluderad lunch och fika både förmiddag och eftermiddag under kursen. Lunch mellan 12:30 – 13:30.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna via telefon 08 406 00 30, mejl info@mediakurser.se eller vår chattfunktion som du hittar längst ner till höger. 

Relaterade kurser

Sociala Medier-paketet