KLASSRUM – LIVESTREAM – DISTANS

Mediakurser

Reklambyrån

Är du i behov av hjälp i din produktion?

Vi har hjälpt företag sedan mitten av 90-talet. Kontakta oss på Mediakurser så hjälper vi dig.

Vi kan hjälpa dig med kreativa idéer eller skapa något från dina önskemål.  Vi har arbetat länge med reklamproduktion och vet vad som gäller för att nå ut.

Nedan ser du några exempel på vad vi kan hjälpa dig med .

Trycksaker & Annonser

Vi hjälper till med alla typer trycksaker. Från kreativ idé till tryckklara filer och leverans till tryckeri. Flyers, broschyrer, annonser, visitkort, reklamblad, banderoller, roll-ups mm

Webbproduktion & WordPress

VI hjälper dig med din webbsida och även lär dig hur du själv kan uppdatera. Vi bygger allt inom standard webbsida, webbshop, webbkurser och medlemsportal. Vi sköter även uppdateringar.

Sociala Medier

Vi kan hjälpa dig med att komma igång i sociala kanaler och starta igång i sociala medier. Vi vet vilka kanaler som gäller för olika målgrupper. Vi kan också skriva inlägg löpande & annonsera.

Digital Marknadsföring

Vill du synas online med annonsering, kontakta oss, vi vet vad som behöver göras. Vi kan skapa och skriva annonser på Google och i sociala kanaler även på Youtube.

HTML5 Annonser

Vi kan hjälpa dig med att skapa rörliga annonser för webb med HTML5-annonser. Vi skapar annonser från grunden och levererar direkt till en tidning om så önskas.

Mallar

Vi kan hjälpa dig med mallar dör att förenkla det dagliga arbetet. Vi gör mallar i Word, Powerpoint, InDesign och WordPress. Kontakta oss för mer information.

Fotografering

Produktfotografering, porträttfotografering och företagsprofilering. Du kan komma till vår studio på Drottninggatan 88 D eller så kommer vi till ert företag. VI har portabel studio att ta med vid porträttfotografering.

Logotyper & Illustrationer

VI kan hjälpa dig med att skapa en logo eller förnyelse av befintlig. Även enklare illustrationer, ikoner och symboler. Kontakta oss för mer information.

Övrig produktion

Hittar du ingen rubrik som passar för dig kan du kontakta oss på övrigt.

Exempelkunder vi har producerat för så att du får en uppfattning.