08 406 00 30 

2023-09-28 08:47

Mediakurser

Kurser i Photoshop på Distans 100%

Bli proffs på bildredigering med en Photoshopkurs på distans

Kurser i Photoshop på distans med tillgång till kursen i 12 månader.

Studera i egen takt när du vill!

TILLGÅNG TILL KURSEN: 12 månader

EGNA STUDIETIMMAR: ca 20-40 timmar beroende på vilken kurs du vill och du gör kursen i eget tempo.

INLÄMNINGSUPPGIFTER & SUPPORT: ett flertal inlämningsuppgifter med personliga kommentarer från kursledaren och support vid behov. Du mailar till kursledaren precis när du vill under kursperioden.

BRA ATT VETA: Vill du skapa eget material under kursen går det bra och vi kan hjälpa till med kommentarer och tips.

PROGRAMVARA: Du behöver skaffa programmet till din dator på egen hand.

Photoshop Grund Distans

Med vår grundkurs i Photoshop på distans lär du dig allt du behöver kunna för att skapa och redigera bilder för olika medier. Di lär dig redigera enstaka bilder med, skärp, ljus och färger till att skapa kollage och lägga samman flera bilder. Du kommer få kontroll över hur du frilägger och sparar för webb och tryck.
TID: ca 40 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

Photoshop Fortsättning Distans

Fortsättningskursen är en fortsättning på grundkursen där du lär dig mer avancerade tekniker för att redigera dina bilder. Även lite videoredigering med Phtoshop ingår i kursen.
TID: ca 40 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

lightroom-photoshop-kurs

Photoshop Lightroom Distans

Kursen är en grundkurs i Lightroom Classic och lämpar sig för dig som vill använda Lightroom som ditt huvudsakliga program för bildredigering. Eftersom Lightroom fungerar extra bra tillsammans med Photoshop passar kursen också för dig som gått vår grundkurs i Photoshop.
TID: ca 40 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

Photoshop för Webb

Med vår kurs Photoshop för webb kommer du att lära dig att arbeta med bilder för webb. Kursen lär dig bl.a. förstå hur du arbetar med nivåer, kurvor, färgbalans, skärpa, hur du sparar bilder för webben på bästa sätt, gör gif-animeringar och mycket mer…
TID: ca 40 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

Photoshop & Videoredigering

Kursen lämpar sig för dig som vill lära dig ett snabbt och enkelt sätt att klippa och redigera dina videofilmer för sociala medier. Kursen Photoshop Video riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i Photoshop eller som vet med dig om att du har lätt för att lära.
TID: ca 10 tim inkl övningar
PRIS: 1.995 kr exkl. moms

Photoshop på iPad

På vår kurs Photoshop för iPad lär du dig redigera bilder i världens populäraste program för bildbehandling, Photoshop. Även om du redan redigerar bilder i “stora” Photoshop kan du ha nytta av att lära dig hur det fungerar på iPad. Du hittar inte lika många funktioner som på datorversionen och de som finns fungerar inte riktigt på samma sätt som på datorn. Så man har alltid nytta av en introduktion som den här kursen.
TID: ca 10 tim inkl övningar
PRIS: 1.995 kr exkl. moms

Photoshop Elements

Kursen i Photoshop Elements lär dig redigera bilder, frilägga bilder och lägga samman flera bilder till snygga kollage. Under kursen arbetar vi både med enklare snabbredigering, i guidat läge och i expertredigeringsläget.
TID: ca 40 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

Boka 2 & få 1.000 kr rabatt

Vill du går 2 Photoshopkurser ger vi dig 1.000 kr i rabatt. Klicka på knappen nedan och fyll sedan i de 2 kurser du vill få i Kursfältet som kommer i nästa steg efter att du tryckt på den gröna knappen nedan. Rabatten dras av på fakturan.

Boka samtliga Photoshopkurser

Vill du verkligen bli expert på Photoshop kan du köpa vårt expertpaket med samtliga 7 distanskurser i Photoshop och få 3.577 kr i rabatt.
PRIS: 9.995 kr exkl. moms (ord.pris: 13.572 kr)