KLASSRUM – LIVESTREAM – DISTANS

Mediakurser

🎁
DISTANS I EGEN TAKT
Office-paketet Grund

Excel, PowerPoint & Word grund

PRIS: 6.995 kr exkl. moms, 8.744 kr inkl. moms
(spara 1.990 kr med paketet)

SMART VAL MED OFFICE-PAKETET GRUND PÅ DISTANS

Paketet ger dig en gedigen genomgÄng av grunderna i Excel, PowerPoint och Word. LÀr dig hantera siffror i Excel, skapa presentationer i PowerPoint och textredigering av dokument med Word.

Nedan kurser ingÄr i paketet.

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan Àr till för att lÀsa i efterÄt. Annars rekommenderar vi dig att anteckna under tiden so du gÄr kursen.

Studera i egen takt nÀr du vill

KURSINFO: Dessa kurser ingÄr i kursen: Excel, PowerPoint och Word grund
EGNA STUDIETIMMAR: Du har tillgÄng till kursen i 12 mÄnader och berÀkna ca 20 timmar effektiv tid per kurs. Men det finna inga tider att passa utan du gör kurserna i eget tempo.
PRIS: 6.995 kr exkl. moms, 8.744 kr inkl. moms
ÖVRIGT: MĂ„nga övningsuppgifter med personliga kommentarer. Vi svarar pĂ„ uppgifter oftast inom 12 timmar om inte snabbare.

Du studerar helt efter egen tid, nÀr och var du vill. Dock finns ett sista datum för kursen. 

Studera pÄ distans

En distanskurs Àr perfekt för dig som vill kunna studera nÀr och var du vill. Du loggar in pÄ kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen Àr 15 tim/vecka. 

Du fÄr personlig feedback och har direktkontakt med din lÀrare under hela din kursperiod.

Övrig information

NÄgon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in pÄ kursen. Du startar nÀr du vill och det finna inga tider att passa. Allt material ligger tillgÀngligt frÄn början vilket gör att du studerar i din egen takt.

Kursledare

Vi Àr flera lÀrare som hjÀlps Ät med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lÄng erfarenhet inom sitt omrÄdet. Vi arbetar bÄde med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Förkunskaper

Kursen krÀver inga förkunskaper.

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlÀmning av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran Excel, PowerPoint och Word pÄ din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra programmen pÄ microsoft.com. LÀs mer hÀr »

Kursen Àr inte studiemedelsberÀttigad

Men Unionen, TrygghetsrÄdet och liknande kan bekosta dina kurser. Det Àr nÄgonting du kommer överens om med respektive handlÀggare.

Har du frÄgor om kursen?

Kontakta Madeleine
tel: 0709 39 14 25
e-post: madeleine@mediakurser.se

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Kursen Diplomerad Webbproducent: JĂ€ttebra med roliga och utmanande inlĂ€mningsuppgifter och jĂ€ttebra att det Ă€r online sĂ„ man kan gĂ„ tillbaka och kolla hur man skulle göra ;-). Mycket kompetenta och sympatiska kursledare!”

Anita Larsson

“Kursen Webbredaktör: Smidigt att man kan spola tillbaka filmen nĂ€r man kör fast, och titta frĂ„n början igen. Ibland nĂ€r jag körde fast mejlade jag ivĂ€g frĂ„gor till lĂ€rarna och dĂ„ fick jag svar snabbt, det Ă€r vĂ€rdefullt. Kursledarens kunskaper var utmĂ€rkta. Jag Ă€r intresserad av flera kurser och Ă„terkommer gĂ€rna igen ;-).”

Marita Andersson
Webbredaktör

”Kursen Diplomerad Webbredaktör: kursen Ă€r massiv och heltĂ€ckande, smidig att genomföra och direkt praktiskt anvĂ€ndbar för en journalist. Kursledarna Ă€r engagerade, kunniga och snabba pĂ„ att svara.”

Per Lindahl
Frilansare & journalist

“Engagerad lĂ€rare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen pĂ„ ett enkelt sĂ€tt. Idag anvĂ€nder jag de kunskaper jag fick frĂ„n kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gĂ„nger dagligen pĂ„ @svt_vipatv.”

Marika Ireblad
Marknadschef

“Kursen Diplomerad Grafisk Formgivare: upplĂ€gget över lag! Det har varit sĂ„ lĂ€rorikt att hela tiden göra allt praktiskt steg för steg. Korta filmer dĂ€r man först kan titta och sen testa allt sjĂ€lv. Skulle det bli fel eller man inte kan Ă€r det enkelt att titta pĂ„ just den filmen med det momentet igen. Jag har haft ENORM nytta av detta Ă€ven i mitt jobb nĂ€r jag stött pĂ„ nĂ„got jag inte kommit ihĂ„g.”

Anne Werner
Grafisk formgivare

“Kursen Grafisk Formgivare: De korta och pedagogiska filmerna som tog en steg för steg framĂ„t. Att jag kunde göra kursen Grafisk Design nĂ€r jag sjĂ€lv hade tid och att man kan titta pĂ„ filmerna om och om igen ifall det Ă€r nĂ„got man inte har förstĂ„tt. Mycket bra sĂ€tt att lĂ€ra sig pĂ„ :).

Elisabeth Lif Hagen
Storsjöhus

Relaterade Distanskurser

Kurs Office-paketet Grund Distans