08 406 00 30 

Mediakurser

Medlemskap

distanskurser i egen takt

Studera var, när och hur mycket du vill!

Massvis med övningsuppgifter som skickas in för personliga kommentarer. Support och feedback från kursledaren under hela din medlemsperiod.

Ca 70 hela kurser där varje kurs motsvarar en klassrumskurs helt på distans i eget tempo när du vill och kan. Inga tider att passa. Nya kurser läggs till hela tiden.

24.995 kr exkl. moms / år

Är ni ett team och fler kollegor? Kontakta oss för offert.
info@mediakurser.se

Medlemskap till våra Distanskurser

Få tillgång till samtliga distanskurser med över 6.000 videotimmar med tillhörande övningar som skickas in för kommentarer med personlig feedback. Det finns inga tider att passa utan du loggar in och gör kurserna precis när du vill. 1.000-tals övningar med personlig feedback så mycket du vill. Diplom ges efter att varje kurs är genomförd och samtliga uppgifter inskickade.

Fri tillgång till samtliga av våra distanskurser i 12 månader. Distanskurserna genomförs i egen takt när du vill. Det finns inga tider att passa utan du loggar in och gör kurserna precis när du vill. 1.000 tals övningar med personlig feedback så mycket du vill.

Efter att du har tecknat ditt medlemskap får du ett mail där du kommer igång genom att registrera ett konto. Du väljer därefter att starta när du vill. Tiden på 12 månader börjar räknas fr.o.m. första gången du loggar in.

Distanskurser med erfarna kursledare

- med 30 års branscherfarenhet för en inspirerande och engagerande inlärningsupplevelse

Vi har som vision att lära ut relevant kunskap som du kan använda i din dagliga produktion direkt dagen efter din kurs.

När det kommer till distanskurser är valet av kursledare avgörande för att säkerställa en högkvalitativ och givande inlärningsupplevelse. Att ha kursledare med omfattande branscherfarenhet, särskilt med 30 års erfarenhet, kan vara en viktig faktor för att uppnå detta.

En av de viktigaste fördelarna med att ha kursledare med lång erfarenhet är deras förmåga att relatera till studenternas behov och utmaningar. Genom att ha arbetat inom branschen under en lång tid har de förmodligen stött på olika situationer och problem som studenter kan möta. De kan erbjuda praktiska lösningar och råd baserat på deras egna erfarenheter, vilket ger en värdefull dimension till undervisningen.

Är ni fler kollegor eller ett team som vill gå våra distanskurser? 

Kontakta Madeleine för frågor och teamrabatter.
e-post: madeleine@mediakurser.se
mobil direkt: 0709 39 14 25

, Medlemskap DistanskurserMadeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

, Medlemskap Distanskurser

Information

Nedan distanskurser ingår och varje kurs motsvarar en kurs i klassrum.
Du kan även köpa varje kurs separat. Klicka på kursnamnet för att läsa mer på respektive kurssida.

, Medlemskap Distanskurser“Kursen Diplomerad Webbproducent: Jättebra med roliga och utmanande inlämningsuppgifter och jättebra att det är online så man kan gå tillbaka och kolla hur man skulle göra ;-). Mycket kompetenta och sympatiska kursledare!”

Anita Larsson

, Medlemskap Distanskurser“Kursen Webbredaktör: Smidigt att man kan spola tillbaka filmen när man kör fast, och titta från början igen. Ibland när jag körde fast mejlade jag iväg frågor till lärarna och då fick jag svar snabbt, det är värdefullt. Kursledarens kunskaper var utmärkta. Jag är intresserad av flera kurser och återkommer gärna igen ;-).”

Marita Andersson
Webbredaktör

, Medlemskap Distanskurser”Kursen Diplomerad Webbredaktör: kursen är massiv och heltäckande, smidig att genomföra och direkt praktiskt användbar för en journalist. Kursledarna är engagerade, kunniga och snabba på att svara.”

Per Lindahl
Frilansare & journalist

, Medlemskap Distanskurser“Engagerad lärare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen på ett enkelt sätt. Idag använder jag de kunskaper jag fick från kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gånger dagligen på @svt_vipatv.”

Marika Ireblad
Marknadschef

, Medlemskap Distanskurser“Kursen Diplomerad Grafisk Formgivare: upplägget över lag! Det har varit så lärorikt att hela tiden göra allt praktiskt steg för steg. Korta filmer där man först kan titta och sen testa allt själv. Skulle det bli fel eller man inte kan är det enkelt att titta på just den filmen med det momentet igen. Jag har haft ENORM nytta av detta även i mitt jobb när jag stött på något jag inte kommit ihåg.”

Anne Werner
Grafisk formgivare

, Medlemskap Distanskurser“Kursen Grafisk Formgivare: De korta och pedagogiska filmerna som tog en steg för steg framåt. Att jag kunde göra kursen Grafisk Design när jag själv hade tid och att man kan titta på filmerna om och om igen ifall det är något man inte har förstått. Mycket bra sätt att lära sig på :).

Elisabeth Lif Hagen
Storsjöhus

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt