08 406 00 30 

Mediakurser

Kurspaket: Sociala Medier

Lär dig strategier, Facebook, Instagram och Youtube.

Kurspaket Sociala Medier

Spara 2.990 kr med Office-paketet grund

Du köper office-paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Paketet gäller i 12 månader. Du hittar alla starter på respektive sida. 

KURSER SOM INGÅR I PAKETET:
Strategier (1d), Facebook för företag (1 d), Annonsering med Ads Manager (1 d), Instagram för företag, Youtube för företag, Adobe Spark och bilder, Adobe Premiere Rush och video för sociala medier
TID: 9-16
PLATS: Drottninggatan 88 D, 1 tr, inne på Centralbadets innergård.
PRIS: 14.995 kr exkl. moms, 18.744 kr inkl. moms.
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Tipsa din vän eller kollega 💛

I den här kursen lär du dig, Excel, Word och PowerPoint grund. Läraren ger dig en gedigen och noggrann genomgång med många praktiska övningar. Efter kurserna kommer du ha full kontroll på office-paketets 3 största program och bli mer effektiv i ditt dagliga arbete.

Den här kurspaketet ger dig kunskaperna du behöver för att kunna arbeta med de tre vanligaste office-programmen. Du får en gedigen genomgång av Excel, Word och PowerPoints grunder. 

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

Kurser som ingår i paketet

Word Grund (2 d)
Excel Grund (2 d)
PowerPoint Grund (2 d)

Du betalar paketet i förväg och har sedan 12 månader på dig att gå de 3 kurserna som ingår i paketet. Kurserna bokas in var och en på våra ordinarie kursstarter som du hittar under varje kurs.

Spara 2.990 kr med Office-paketet grund
PRIS
: 14.995 kr exkl. moms, 18.744 kr inkl. moms.

Tipsa din vän eller kollega 💛
Facebook
Twitter
LinkedIn

För vem

Kursen är för alla som vill lära sig Office-paketet.

Programvara till kursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmen. Office 2010, 2013, 2016 eller 365 fungerar.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och konsulttjänster. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi får ofta höra att vi är pedagogiska, trevliga och med ett stort tålamod.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

photoshop distanskurs | distansutbildning photoshop | photoshop kurs distans | photoshop utbildning distans | kurs i photoshop distans | photoshop utbildning