Mediakurser

MENY

Kurs Premiere Rush

Videoredigering för sociala medier

Kurs Adobe Premiere Rush, 1 d, kl 9-16

Boka Adobe Premiere Rusch


Boka » Adobe Premiere Rush 2021-09-22
Boka » Adobe Premiere Rush 2021-12-22

ANTAL DAGAR: 1/2 dag, 3 tim.
TID: 13-16
PLATS: Arenavägen 55, Globen City
PRIS: 3.995 kr exkl. moms
ÖVRIGT: I kursens pris ingår tillgång till distanskurs för repetition i 6 mån och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och då äter man den innan kursen startar. Kupong finns att hämta hos oss på Arenavägen 55.

Adobe Premiere Rush CC är ett användarvänligt enkelt program som passar perfekt för alla som vill arbeta med filmproduktion utan att behöva anlita proffs.

Kursinnehåll

  • Skapa och arrangera dina projekt
  • Redigering i kamera-appen i Rush
  • Praktiska inspelningsövningar med din mobil
  • Redigering i Premiere Rush
  • Lägg till tal och ljudfiler
  • Övergångar bild och ljud
  • Text och animerad text
  • Synka med Creative Cloud
  • Export till Premier Pro och sociala medier

Exempelvideo

Sagt om kursen Premiere Rush

Läraren kunde programmet och var väldigt pedagogisk i sin genomgång. Svarade bra på frågor. Väldigt tydlig information och bra genomgång!

Strängnäs kommun

Kurs Sociala Medier Strategier

“Bra upplägg, som gav en bra överblick över hur man kan jobba med sociala medier. Många bra tips. Grundläggande saker som lätt glöms bort i jakten på att “vi måste finnas på sociala medier-paniken”.. Tips på program som kan hjälpa dig att analysera och förstå målgruppen. Kursledaren var tydlig och bra, hade mycket bra kunskaper och kunde svara på alla relevanta frågor. Mycket bra bollplank.”

Anna Liljeberg
f.d. chefredaktör Tara

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

För vem

Kursen är för alla som ska arbeta med att redigera videofilmer för Sociala kanaler.

Kursens mål

Du kommer att lära dig hur du kan använda Adobe Premiere Rush för att snabbt och enkelt kunna redigera dina videofilmer och lägga upp i sociala medier.

Programvara till kursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Nästa steg

Kurs Sociala Medier Strategier

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

adobe authorized training center

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

illustrator distanskurs | distansutbildning illustrator | illustrator kurs distans | illustrator utbildning distans | kurs i illustrator distans | illustrator utbildning