08 406 00 30 

Mediakurser

Kreativa MedlemsPortalen

Bli Medlem och häng med Mediakurser i den kreativa portalen

I portalen hittar du massvis av tips och trix samt att vi träffas en gång per vecka online via Zoom där vi delar ut veckans ”kreativa uppgift” som du läser på egen hand och när du är klar med den skickar du in den till oss på Mediakurser så att vi veckan efter tillsammans kan kika igenom alla kreativa uppgifter och diskutera kring dem.

Uppgiften kan vara allt från att fotografera den finaste solnedgången till att göra ett visitkort. Innan uppgiften kommer vi på Mediakurser visa hur du arbetar tekniskt med tex InDesign, Photoshop, Illustrator eller fotografera med mobilen och rekommenderade inställningar.

I vårt community kommer det även finnas möjlighet för dig att interagera med andra deltagare liknande Facebook.

Så summerat är det här en kreativ medlemsportal där vi på Mediakurser kommer ge uppgifter att lösa varje vecka som vi veckan därpå kikar igenom och ger lite feedback på. Inför varje uppgift ges en genomgång över hur du tekniskt skapar din uppgift.

Du kommer hitta videofilmer som visar olika kreativa processer och tips. Det kan vara InDesign, Photoshop, Illustrator, Adobe Animate, After Effects, Adobe Premiere, Adobe Charactor Animator, Lightroom, Bridge, Figma, Adobe XD
(Vill du lära dig varje program på djupet då har vi kurser i dessa program, du hittar dem under menyn högst upp på sidan). I den kreativa portalen visar vi endast så tips eller kortare filmer över hur du löser ett visst problem.

Du prenumererar på den här portalen och kan välja månadsmedlemskap, halv eller helår. Di kan när som helst avbryta. Ditt medlemsskap löper på automatiskt tills att du väljer att avsluta. Den betalda perioden löper ut efter den betalda perioden. 

Medlemskapet betalas med kort.