08 406 00 30 

Mediakurser

Klassrum, livestream eller distans

Studera hur du vill och du kan t.o.m gå ena dagen i klassrum och den andra dagen via livestream eller helt på distans i egen takt. Du väljer precis som du vill.

, Klassrum, livestream eller distans

Delta i Klassrum

Vi erbjuder öppna kurser (som vi kallar det) i klassrum där du deltar tillsammans med andra personer från olika företag. Boka något av våra ordinarie kurstillfällen som du hittar i menyn högst upp på sidan. Vi kan även komma till er arbetsplats och anpassa en kurs där ni bestämmer innehåll.

, Klassrum, livestream eller distans

Delta via Livestream

På en Livestreamkurs deltar du online på en klassrumskurs fast "hemifrån" på din egen dator. Du får en länk från oss till din e-post innan kursstart med utförlig information. Det fungerar utmärkt bra att delta på det här sättet. Lika bra kunskapsmässigt som att sitta i klassrum.

, Klassrum, livestream eller distans

Delta på Distans

Våra distanskurser är förinspelade videofilmer motsvarande innehållet i våra klassrumskurser. Du deltar på kursen helt på distans. Massvis av övningar med feedback. Du har full support vis e-post från läraren under hela kurstiden. Du har tillgång till kursen i 12 månader fr.o.m det datum du första gången loggar in.

, Klassrum, livestream eller distans

Anpassad

För en eller fler kollegor. En anpassad kurs ger skräddarsydd utbildning efter företagets behov, vilket leder till direkt tillämpbar kunskap och färdigheter för kursdeltagarna.
Läs mer