KLASSRUM – LIVESTREAM – DISTANS

Mediakurser

Klassrum, livestream eller distans

Studera hur du vill och du kan t.o.m gå ena dagen i klassrum och den andra dagen via livestream eller helt på distans i egen takt. Du väljer precis som du vill.

Delta i Klassrum

Vi erbjuder öppna kurser (som vi kallar det) i klassrum där du deltar tillsammans med andra personer från olika företag. Boka något av våra ordinarie kurstillfällen som du hittar i menyn högst upp på sidan. Vi kan även komma till er arbetsplats och anpassa en kurs där ni bestämmer innehåll.

Delta via Livestream

På en Livestreamkurs deltar du online på en klassrumskurs fast "hemifrån" på din egen dator. Du får en länk från oss till din e-post innan kursstart med utförlig information. Det fungerar utmärkt bra att delta på det här sättet. Lika bra kunskapsmässigt som att sitta i klassrum.

Delta på Distans

Våra distanskurser är förinspelade videofilmer motsvarande innehållet i våra klassrumskurser. Du deltar på kursen helt på distans. Massvis av övningar med feedback. Du har full support vis e-post från läraren under hela kurstiden. Du har tillgång till kursen i 12 månader fr.o.m det datum du första gången loggar in.