08 406 00 30 

Mediakurser

Kurser i InDesign Distanskurs 100%

Bli proffs på tryckaker och layout med en InDesignkurs på distans

Kurser i InDesign på distans med tillgång till kursen i 12 månader.

Studera i egen takt när du vill!

TILLGÅNG TILL KURSEN: 12 månader

EGNA STUDIETIMMAR: ca 20-40 timmar beroende på vilken kurs du vill gå och du gör kursen i eget tempo.

INLÄMNINGSUPPGIFTER & SUPPORT: ett flertal inlämningsuppgifter med personliga kommentarer från kursledaren och support vid behov. Du mailar till kursledaren precis när du vill under kursperioden.

BRA ATT VETA: Vill du skapa eget material under kursen går det bra och vi kan hjälpa till med kommentarer och tips.

PROGRAMVARA: Du behöver skaffa programmet till din dator på egen hand.

, InDesignkurser på distans 100%

InDesign Grund Distans

Lär dig skapa proffsiga dokument och layouter från grunden med InDesign. Du kommer lära dig allt från att skapa ensidiga sidor till flersidiga med mallar och sidnumrering. Montera in bilder, typografera texten, justera layouten, färger som CMYK, processfärger och RGB. Till sist lär du dig att spara PDF-filer och andra filformat för slutleverans.
TID: ca 40 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

, InDesignkurser på distans 100%

InDesign Fortsättning Distans

Kursen är en fortsättning på grundkursen där du kommer att lära dig mer finesser i InDesign som gör dina dokument mer lättarbetade. Vi fokuserar mycket på att effektivisera arbetet med olika typer av mallar man kan skapa i InDesign. Vi kommer även gå igenom fler avancerade funktioner som man behöver kunna för att skapa läsbara och snygga layouter.
TID: ca 40 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

, InDesignkurser på distans 100%

InDesign Typografi Distans

Förstå betydelsen av typografi, lär dig grundläggande typografiska regler och hur du tillämpar typografin i InDesign. Det är inte främst en typografikurs, utan en kurs i hur du arbetar med typografi i InDesign. Men förhoppningsvis lär du dig en del nytt om typografi också då du kommer få tips om det..
TID: ca 30 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

, InDesignkurser på distans 100%

InDesign E-publicering (EPUB)

Lär dig att använda InDesign, som du redan gör trycksaker med, till att skapa e-böcker. Det här är en InDesignkurs där vi tar en närmare titt på filformatet EPUB, som är standardformatet för e-böcker. Vi lär oss förstå hur en EPUB-fil fungerar och hur du konverterar ett InDesign-dokument och alla dess egenskaper till HTML och CSS. Vi tittar på olika EPUB-format och vad som är skillnaderna mellan dem. I kursen lär vi oss hur vi optimerar text, grafik, tabeller, och video för EPUB-formatet.
TID: ca 30 tim inkl övningar
PRIS: 3.995 kr exkl. moms

, InDesignkurser på distans 100%

InDesign Interaktiva dokument

Idag används våra dokument till så mycket mer än enbart för tryck. Man publicerar tidningar på läsplattor och på andra digitala enheter och med de interaktiva funktionerna i InDesign kan man förhöja nyttan av pdf:er på webbplatsen. Det är också smidigt att bygga presentationer direkt i InDesign istället för att använda Powerpoint.
TID: ca 15 tim inkl övningar
PRIS: 1.596 kr exkl. moms, 1.995 kr inkl. moms

, InDesignkurser på distans 100%

InDesign Bokproduktion

InDesign är branschens ledande program för produktion av trycksaker och finns det en mer typisk trycksaksprodukt än en bok? Den här kursen riktar sig både till den som skrivit ett färdigt bokmanus och behöver flytta boken till InDesign för att skapa ett färdigt tryckdokument eller till den som hjälper författare att slutföra ett bokprojekt.
TID: ca 15 tim inkl övningar
PRIS: 1.596 kr exkl. moms, 1.995 kr inkl. moms

, InDesignkurser på distans 100%

Boka 2 & få 1.000 kr rabatt

Vill du går 2 InDesignkurser ger vi dig 1.000 kr i rabatt. Klicka på knappen nedan och fyll sedan i de 2 kurser du vill få i Kursfältet som kommer i nästa steg efter att du tryckt på den gröna knappen nedan. Rabatten dras av på fakturan.

, InDesignkurser på distans 100%

Boka samtliga InDesignkurser

Vill du verkligen bli expert på InDesign kan du köpa vårt expertpaket med samtliga 6 distanskurser i InDesign och få 3.781 kr i rabatt.
PRIS: 8.995 exkl. moms
(ord.pris 12.776 kr exkl. moms,)

, InDesignkurser på distans 100%Kontakta Madeleine vid frågor om kurser och kompetensutveckling.

e-post:
 
madeleine@mediakurser.se

mobil direkt:
 
0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt