08 406 00 30 

Mediakurser

Adobe InDesign-paketet

Fördjupa dina kunskaper i InDesign

14.995 kr exkl. moms (18.744 kr inkl. moms)
3 valfria kurser i InDesign till ett förmånligt pris.

, InDesign-paketet

Flera kurser med InDesign-paketet

SMART VAL MED INDESIGN-PAKETET

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

I kurspaketet kan du välja 3 stycken valfria av nedan listade kurser. Du kan välja att delta i klassrum eller via livestream. 

TID: 9-16
PRIS: 14.995 kr exkl. moms (18.744 kr inkl. moms)
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan är till för att läsa i efteråt. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

För vem

Kurpaketet är tänkt för dig som vill fördjupa dina kunskaper i InDesign.

Programvara till InDesignkursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen av programmet Adobe InDesign. Går du kursen via Livestream behöver du skaffa programmet själv. Programmet finns att hyra på adobe.se

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser