08 406 00 30 

Mediakurser

Boka Illustrator Komplett

Du kan välja att delta i klassrum eller ”hemifrån” vid egen dator online. Fungerar lika bra som att sitta på plats i klassrummet. Valet görs i bokningsformuläret.

Du bokar paketet i förväg och sedan bokar du in dig på varje kurs separat till ett datum som passar dig bra. Du har 12 månader på dig att genomföra de 3 kurser som ingår i paketet.

Kurser som ingår i paketet är:

ANTAL DAGAR: 5 (2 +2 +1)
TID: 9-16
PLATS: Drottninggatan 88 D, Stockholm, inne på Centralbadets innergård
PRIS: 14.995 kr exkl. moms (18.744 kr inkl. moms)
ÖVRIGT: I kursens pris ingår tillgång till distanskurs för repetition i 12 mån, för och eftermiddagsfika samt lunch. Om man vill kan man köpa till en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Välkommen till vår heltäckande kurs i Illustrator Komplett - en 5-dagars intensiv utbildning som tar dig från nybörjare till avancerad användare inom Adobe Illustrator! Denna kurs kombinerar Illustrator Grund, Illustrator Fortsättning och Illustrator Avancerad, och ger dig en djupgående förståelse för programmet och dess kreativa möjligheter.

Under fem dagar kommer du att dyka in i Illustrator’s kraftfulla verktyg och lära dig hur du kan skapa allt från enkla logotyper till komplexa illustrationer.

Kursen är strukturerad för att du gradvis ska bygga upp din kompetens inom Illustrator, från grundläggande tekniker till avancerade färdigheter. Genom att kombinera alla tre nivåer av kursen erbjuder vi dig även ett förmånligt paketpris, vilket innebär att du sparar pengar jämfört med att boka varje kurs separat.

Du bokar paketet i förväg och sedan bokar du in dig på varje kurs separat till ett datum som passar dig bra. Du har 12 månader på dig att genomföra de 3 kurser som ingår i paketet.

Paketet innehåller:

Efter avslutad kurs kommer du att ha förvandlats till en Illustrator-expert och vara redo att ge liv åt dina kreativa visioner genom imponerande grafik och illustrationer. Ta steget mot att bli en mästare inom Illustrator och anmäl dig till vår Illustrator Komplett-kurs idag!

OBS: Inga förkunskaper i Illustrator krävs för att delta i denna kurs. Vi välkomnar både nybörjare och deltagare med grundläggande kunskaper i programmet.

För vem

Oavsett om du är grafisk formgivare, illustratör, eller någon som vill lära sig skapa imponerande grafik och vektorillustrationer, så är den här kursen perfekt för dig!

Programvara till Illustratorkursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen av programmet Adobe Illustrator CC och på svenska. Går du kursen på distans behöver du skaffa programmet själv. Programmet finns att hyra på adobe.se

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler utbildningar som kanske intresserar dig ...

Illustrator Komplett