08 406 00 30 

Mediakurser

Digital
Marknadsförings-paketet

Fördjupa dina kunskaper i Digital Marknadsföring

14.995 kr exkl moms, 18.744 kr inkl. moms
3 valfria kurser i Digital Marknadsföring till ett förmånligt pris.

SMART VAL MED MARKNADSFÖRINGS-PAKETET

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

I kurspaketet kan du välja 3 stycken valfria av nedan listade kurser. Du kan välja att delta i klassrum eller via livestream. 

TID: 9-16
PRIS: 14.995 kr exkl. moms (18.744 kr inkl. moms)
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan är till för att läsa i efteråt. 

För vem

Kurpaketet är tänkt för dig som vill fördjupa dina kunskaper i Digital Marknadsföring.

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

Digital Marknadsförings-paketet