08 406 00 30 

Mediakurser

Boknings- och betalningsvillkor

Kursrådgivning

Är du osäker på vilken kurs som passar just dig är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-406 00 30 eller e-post info@mediakurser.se. Beskriv dina mål med kursen och eventuella förkunskaper så hjälper vi dig att välja rätt.

Bokning

Vi rekommenderar att du bokar kursen direkt på hemsidan. Du hittar platsen för bokningen på respektive kurssida. Du kan också boka via telefon på 08-406 00 30 eller via e-post: info@mediakurser.se.

Bekräftelse

Direkt efter att du har bokat dig, får du en bekräftelse till den e-postadress du registrerade vid bokningen.

Faktura företag

Fakturan på kursavgiften skickas per post, om inte annat anges i bokningen, till den fakturaadress du angett med 30 dagars betalningsvillkor.
I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch. Bok (+ 400 kr) kan köpas till  om man önskar. Boken förbeställer du i bokningsformuläret.

Faktura privatperson

Fakturan på kursavgiften skickas per e-post till den e-postadress du angett. Fakturan ska vara betald innan kursstart.
Bok kan köpas till om man önskar. Boken förbeställer du i bokningsformuläret.

Kurskallelse

Som en extra påminnelse får du en kallelse 3-5 dagar innan kursen startar.

Ombokning

Om du får förhinder eller behöver boka ett annat kursdatum hoppas vi att du gör det så snabbt som möjligt. Om du behöver boka om till ett annat kurstillfälle kostar det ingenting men försök att göra det i så god tid som möjligt dock senast 14 dagar innan kursstart om du inte blir sjuk så klart.

Avbokning

Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande:
Sker avbokning senare än 14 dagar före start debiteras hela kursavgiften. Deltagandet kan kostnadsfritt överlåtas till annan person inom företaget.

Nöjd kundgaranti

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Det ska då ske en skriftlig förklaring.

, Bokning & betalningsvillkorKontakta Madeleine vid frågor om kurser och kompetensutveckling.
e-post: madeleine@mediakurser.se
mobil direkt: 0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt