08 406 00 30 

Mediakurser

Anmäl dig till Adobe MAX 2023

Adobe Max

Anmäl dig till Adobe MAX 2023

Anmäl dig till Adobe MAX 2023

Adobe MAX är världens största kreativitetskonferens. 2023 års upplaga kommer att äga rum i Los Angeles, Kalifornien, den 10-12 oktober. På konferensen kan kreatörer att lära sig nya färdigheter, bli inspirerade av andra och nätverka med branschkollegor.

Föreläsningar och workshops

, Anmäl dig till Adobe MAX 2023

Adobe MAX kommer att bjuda på ett stort utbud av föreläsningar och workshops från några av världens ledande kreativa. Deltagarna får veta allt om de senaste trenderna inom design och videoproduktion till hur man använder nya Adobe-verktyg.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kreatör kan du hitta inspiration på Adobe MAX. Konferensen bjuder på en mängd olika möjligheter att lära sig av andra kreativa och se deras arbete. Om du är en kreativ person som vill lära dig nya färdigheter, bli inspirerad av andra och nätverka med branschkollegor är Adobe MAX 2023 en konferens som du inte vill missa.

På Adobe MAX kan man lära sig om de senaste trenderna inom design, videoproduktion och andra kreativa områden. I år kan vi förvänta oss att se föreläsningar om ämnen som metaverse, NFT:er och generative AI.

Sneaks

Sneaks är en ny feature på Adobe MAX. Den ger deltagarna en chans att se nya Adobe-produkter och funktioner innan lanseraring. I år får vi förhandsvisningar av bland annat Adobe Photoshop 2024, Adobe Illustrator 2024 och Adobe After Effects 2024.

Gratis online

Priset för att delta i Adobe MAX 2023 är 1 695 USD för ett fullständigt konferenspass. Men om du väljer att stanna hemma och delta på Adobe MAX online så kostar det ingenting. Allt du behöver göra är att registrera dig så kan du utan kostnad följa med på Adobe MAX hemifrån.
>> Registrera dig här (Klicka på Register högst upp på sidan)

  Fler blogginlägg

  justeringspenseln
  Grafisk Design

  Nya justeringspenseln i Photoshop

  Photoshops nya verktyg Justeringspenseln gör lokala bildjusteringar enkla och intuitiva, särskilt för den som är relativt ny i Photoshop. Vi tar en titt på hur Justeringspenseln fungerar i den här

  Läs mer »
  ai-i-illustrator
  Grafisk Design

  AI i Illustrator (AI i AI)

  Det är nästan omöjligt att komma in på artificiell intelligens när man tittar på nästan vilket program eller app som helst idag. Adobe har arbetat hårt med att investera i

  Läs mer »

  Kategorier

  Senaste inlägg

  Ansvarig

  Ansvarig utgivare
  Richard Stenlund
  richard@mediakurser.se

  Prenumerera

  Skaffa egen blogg

  wordpress-kurs
  Gå en kurs i WordPress

  Boka e-handelsvecka 1-5 juli

  Fyll i formuläret för att boka din plats.

  Kontaktuppgifter
  Kontaktinformation
  Välj betalsätt