KLASSRUM – LIVESTREAM – DISTANS

Mediakurser

Allmän kursinformation

Information om kursen

Kursen startar kl 9.00 och avslutar 16.00. Det ingår förmiddagsfika med kaffe/te och smörgås och eftermiddagsfika med kaffe/te och kaka samt lunch.

Utrustning på kursen

Vi har datorer i våra kurslokaler med den senaste programversionen installerad. Du väljer själv om du vill använda Mac eller Windows. Om du vill får du givetvis använda egen dator på kursen se bara till att du har uppdaterat din dator med senaste programversionen i det programmet du ska lära dig.

Distanskurs ingår i priset

Efter kursen får du tillgång till en distanskurs i 12 månader för att kunna repetera kursen efteråt i lugn och ro. Innehållet i filmerna motsvarar det du lärt dig under kursdagarna. Distanskursen är på svenska och är inspelad av oss själva.

Lunch kl. 12.30 – 13.30

Lunch ingår. Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Vi äter tillsammans (se lunchmeny). Specialkost kan beställas på plats.

Kursmaterial

Bok går att köpa till för 472 kr exkl. 6% bokmoms. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efteråt. Vi har valt att låta dig som deltagare välja att köpa till bok för att kunna hålla ett lägre pris på själva kursen. Vi vet av erfarenhet att många aldrig öppnar boken efter kursen så därför har vi bok som extra tillval.

Kursstartsgaranti

Vi ställer aldrig in en kurs p.g.a. att det är få kursdeltagare anmälda. Har du bokat en kurs lovar vi att den blir av. Kommer du från en annan stad kan du boka resa och boende och vara helt säker på att det blir kurs.

Kursrådgivning

Är du osäker på vilken kurs som passar just dig är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-406 00 30 eller e-post info@mediakurser.se.

Beskriv dina mål med kursen och eventuella förkunskaper så hjälper vi dig att välja rätt.

Kontakta Madeleine direkt

E-post: madeleine@mediakurser.se
Mobil direkt: 0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Hotell i närheten

Det finns ett flertal hotell runt Drottninggatan och ett är t.ex:

SCANDIC NORRA BANTORGET
(260 m från lokalen och 10 m till Drottninggatan)
Wallingatan 15
107 24 Stockholm

Telefon direkt till hotellet:
08 517 670 00

E-post:
norrabantorget@scandichotels.com

Länk till Hotellets hemsida