Mediakurser

MENY

Allmän kursinformation

Information om kursen

Kursen startar kl 09.00 och avslutar 16.00. Det ingår förmiddagsfika med kaffe/te och smörgås och eftermiddagsfika med kaffe/te och kaka.

Utrustning på kursen

Vi har moderna datorer på plats i kurslokalen. Du väljer själv om du vill använda Mac eller Windows. Om du vill får du givetvis använda egen dator på kursen.

Distanskurs ingår i priset

Efter kursen får du tillgång till en distanskurs i 6 månader för att kunna repetera kursen efteråt i lugn och ro. Innehållet i filmerna motsvarar det du lärt dig under kursdagarna. Distanskursen är på svenska och är inspelad av oss själva.

Lunch kl. 12.30 – 13.30

Lunch kan du köpa till för 100 kr/dag. Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt.

Kursmaterial

Bok går att köpa till för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efteråt. Vi har valt att låta dig som deltagare välja att köpa till bok för att kunna hålla ett lägre pris på själva kursen. Vi vet av erfarenhet att många aldrig öppnar boken efter kursen så därför har vi bok som extra tillval.

Kursrådgivning

Är du osäker på vilken kurs som passar just dig är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-406 00 30 eller e-post info@mediakurser.se. Beskriv dina mål med kursen och eventuella förkunskaper så hjälper vi dig att välja rätt.

Kursstartsgaranti

Vi ställer inte in en kurs p.g.a. att det är få kursdeltagare anmälda. Har du bokat en kurs lovar vi att den blir av. Kommer du från en annan stad kan du boka resa och boende och vara helt säker på att det blir kurs.

Hotell och boende

Vi ligger 2 minuters promenadväg från hotellet

Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7
121 77 Johanneshov
Telefon direkt till hotellet: 08-686 63 00
Webbsida: Nordic choice hotels

Kontakta Madeleine vid frågor om kurser och kompetensutveckling.
e-post: madeleine@mediakurser.se
mobil direkt: 0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

Har du en fråga?

Skicka oss din fråga och vi svarar samma dag.