08 406 00 30 

Mediakurser

Affinity-programmen – just nu till halva priset

affinity-sviten

Affinity-programmen – just nu till halva priset

Affinity-programmen – just nu till halva priset

Arbetar du med trycksaker och letar efter ett mer kostnadseffektivt alternativ till Adobes Creative Cloud? Då har vi tidigare rekommenderat Affinity-sviten med de tre programmen Publisher, Photo och Designer. De tre programmen motsvarar Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator. Just nu har Serif, som ligger bakom Affinity, ett riktigt bra erbjudande för dig som vill testa de tre programmen.

affinity, Affinity-programmen – just nu till halva priset

Vad ingår i Affinity-sviten?

Affinity erbjuder prisbelönta programvaror för fotoredigering, grafisk design och sidlayout för Mac, Windows och iPad.

Affinity Designer är valet för tusentals illustratörer, designers, spelutvecklare och andra proffs. Denna vektorgrafikprogramvara kan användas för att skapa digitala illustrationer, konceptkonst, unik grafik, logotyper, varumärkesdesign, webbmockuper och mycket mer.

Affinity Photo är en fullständigt utrustad bildredigerare integrerad över MacOS, Windows och iPad. Perfekt för allt från grundläggande redigeringar och retuschering till att skapa imponerande flerskiktars bildkompositioner.

Oavsett om du skapar tidningar, affischer, nyhetsbrev, offerter, broschyrer eller annat material ger Affinity Publisher dig kraften att kombinera dina bilder, grafik och text för att producera fantastiska publikationer av högsta kvalitet.

Sedan starten har Affinity vunnit förtroende hos branschfolk världen över och tagit hem några av branschens mest prestigefyllda priser. Idag används det av mer än tre miljoner användare. Programmen ger en upplevelse på nästa nivå för fotografer, designers, konstnärer, arkitekter, studenter, lärare, förlag, hobbyister och andra som letar efter programvara för kreativt arbete på toppnivå utan skyhöga abonnemangsavgifter.

Du betalar bara en gång

Version 2 av Affinity-apparna finns att köpa som engångsbetalning. Det ger dig inte bara de senaste och bästa versionerna av Affinity. Du får även gratis uppdateringar fram till dess att version 3 släpps.

En prenumeration på Adobe Creative Cloud kostar ca 750:- i månaden. Och visst får du fler program än de tre som ingår i Affinity-sviten, t.ex. program för video och ljudredigering. Men arbetar du med trycksaker är det egentligen bara tre program du behöver. Det är precis dom som Affinity erbjuder med Photo, Designer och Publisher. Normalt sett betalar du en engångssumma på ca 2100:- för alla tre programmen. Det betyder att på bara tre månader har Adobes program kostat dig lika mycket. Dessutom kan du använda samma licens och installera programmen både på en Mac, Windows och iPad samtidigt.

affinity, Affinity-programmen – just nu till halva priset

Just nu ett otroligt bra erbjudande på Affinity programmen

Just nu (början på juni 2024) erbjuder man alla program för halva priset, alltså 1079:-. Vill man bara ha ett av programmen kostar dom just nu 449:-. Vill man bara installera dom som appar på en iPad kostar det 119:-. Det är lite osäkert hur länge det här erbjudandet gäller så om du funderar på att testa de tre programmen är det verkligen läge att passa på.

>> Wow, vilket bra erbjudande, ta mig dit (Obs!det här är ett tidsbegränsat erbjudande, början på juni 2024, så passa på nu)

affinity, Affinity-programmen – just nu till halva priset

Vi på Mediakurser har testat och använt de tre programmen. Vi saknar en del funktioner som vi hittar hos Photoshop, Illustrator och InDesign. Men Affinitys program har också lika många unika funktioner vi skulle önska hos Adobe programvaror. Så därför bedömer dom som likvärdiga Adobes alternativ, särskilt med tanke på det förmånliga priset.

Vill du lära dig mer om Affinity-programmen?

Vi har kurser både i klassrum, lärarledda onlinekurser och distanskurser i egen takt

>> Trycksaksproduktion med Affinity Publisher grundkurs
>> Vektorgrafik med Affinity Designer grundkurs
>> Professionell bildbehandling med Affinity Photo grundkurs

Fler blogginlägg

Kategorier

Senaste inlägg

Ansvarig

Ansvarig utgivare
Richard Stenlund
richard@mediakurser.se

Prenumerera

Skaffa egen blogg

wordpress-kurs
Gå en kurs i WordPress

Boka e-handelsvecka 1-5 juli

Fyll i formuläret för att boka din plats.

Kontaktuppgifter
Kontaktinformation
Välj betalsätt