08 406 00 30 

Mediakurser

🎁
Affinity-paketet

Photo, Designer & Publisher

En kurs på köpet med Affinity-paketet

SMART VAL MED AFFINITY-PAKETET

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

Med kurspaketet får du en kurs på köpet. Du kan välja att delta i klassrum eller via livestream. 

Nedan kurser ingår i paketet.

TID: 9-16
PRIS: 11.990 kr exkl. moms (14.988 kr inkl. moms)
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

För vem

Kurspaketet är tänkt för dig som vill lära dig de aktuella programmen för grafisk produktion: Affinity Designer, Affinity Publisher och Affinity Photo.

Programvara till kursen

Vi använder alltid de senaste uppdaterade versionerna av programmen. Går du kurserna via Livestream behöver du skaffa programmen själv. Du kan köpa programmen eller ladda ner en 30-dagars testversion på Affinitys webbplats.

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror och andra program inom den grafiska branschen.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

s

Relaterade kurser

Boka Affinity-paketet