Mediakurser

MENY

Kurs Stora Adobe Photoshop-paketet

Bli expert på bildredigering

Kurs Photoshop Stora Photoshop-paketet

Stora Adobe Photoshop-paketet

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Du hittar alla starter på respektive sida. Du får ett unikt kundnummer som du anger i bokningen.

ANTAL KURSER SOM INGÅR I PAKETET: 6
Photoshop Grund (2 d), Photoshop Fortsättning (2 d), Photoshop Video (1 d),  Photoshop Webb (1 d), Photoshop Tryck (1 d), Lightroom (1 d)
TID: 9-16
PLATS: Arenavägen 55, Globen City
PRIS: 24.995 kr exkl. moms (ord. pris 35.970 kr exkl. moms), 31.244 kr inkl. moms (ord. pris 39.055 kr inkl. moms)
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Adobe Photoshop-paketet är ett paket till samtliga av våra 6 Photoshopkurser men till ett mer förmånligt pris än om du bokar varje kurs separat.

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

Photoshop Grund (2 dgr)
Photoshop Fortsättning (2 dgr)
Photoshop Videoredigering (1 d)
Photoshop Webb (1 d)
Photoshop Tryck (1 d)
Lightroom (1 d)

PRIS: 24.995 kr exkl. moms (ord. pris 35.970 kr exkl. moms)
31.244 kr inkl. moms (ord. pris 39.055 kr inkl. moms)

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Exempel på utbildningsvideo

För vem

Kursen är för alla som ska arbeta med Photoshop och bilder för webb, tryck, sociala medier eller andra enheter. Du kanske arbetar som marknadsassistent, originalare, projektledare eller studerar och behöver lära dig världens mest använda bildredigeringsverktyg – Adobe Photoshop.

Programvara till Photoshopkursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet Adobe Photoshop CC och på svenska men du kan även tillgodogöra dig kursen om du använder InDesign CS2, CS3, CS4, CS5, CS6 och CC.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

adobe authorized training center

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

photoshop distanskurs | distansutbildning photoshop | photoshop kurs distans | photoshop utbildning distans | kurs i photoshop distans | photoshop utbildning