08 406 00 30 

Mediakurser

Kurs Stora Adobe Illustrator-paketet

Bli expert på vektorgrafik med en Illustratorkurs

Kurs Illustrator Stora Illustrator-paketet

 

Stora Adobe Illustrator-paketet

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie starterna som varje kurs har. Du hittar alla starter på respektive sida. Du får ett unikt kundnummer som du anger i bokningen.

ANTAL KURSER SOM INGÅR I PAKETET: 4
Illustrator Grund (2 d), Illustrator Fortsättning (2 d), Illustrator Logotyper (1 d),  Illustrator Kläddesign (1 d)
TID: 9-16
PLATS: Drottninggatan 88 D, 1 tr, inne på Centralbadets innergård.
PRIS: 14.995 kr exkl. moms (ord. pris 19.980 kr exkl. moms), 18.744 kr inkl. moms (ord. pris 24.975 kr inkl. moms)
ÖVRIGT: I samtliga kurser pris ingår tillgång till en distanskurs för repetition i 6 mån, för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man köpa till lunch (+ 100 kr/dag) och en bok (+ 400 kr) extra vid bokningen.

Adobe Illustratorpaketet är ett paket till samtliga av våra 4 Illustratorkurser men till ett mer förmånligt pris än om du bokar varje kurs separat.

Kurser som ingår:

Klicka på länkarna för att komma till respektive sida och läs mer.

Illustrator Grund (2 dgr)
Illustrator Fortsättning (2 dgr)
Illustrator Logotyper (1 d)
Illustrator Kläddesign (1 d)

PRIS: 14.995 kr exkl. moms (ord. pris 19.980 kr exkl. moms)
18.744 kr inkl. moms (ord. pris 24.975 kr inkl. moms)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Exempel på utbildningsvideo

För vem

Kursen i Illustrator vänder sig till dig som arbetar eller kommer att arbeta med vektorgrafik. Det kan vara allt från att skapa logotyper, rita enklare illustrationer, skapa mönster till att öppna andras dokument för att kunna göra ändringar.

Programvara till Illustratorkursen

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet Adobe Illustrator CC och på svenska men du kan även tillgodogöra dig kursen om du använder InDesign CS2, CS3, CS4, CS5, CS6 och CC.

Workshopdator

Dator finns på plats. Du kan välja att låna en Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Du väljer vilken dator du vill låna i bokningsformuläret.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 10 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Du kan köpa till lunch för 100 kr/dag (kl. 12.30-13.30). Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser.

Kurslitteratur

I kursens pris ingår en distanskurs i 6 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro. Du kan välja att köpa till en bok för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efterhand.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lååång erfarenhet :-). Vi är också Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket betyder att vi har djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

, Stora Adobe Illustrator-paketet

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

illustrator distanskurs | distansutbildning illustrator | illustrator kurs distans | illustrator utbildning distans | kurs i illustrator distans | illustrator utbildning