Mediakurser

KLASSRUM – LIVESTREAM – DISTANS

Adobe-paketet fortsättning

InDesign, Photoshop & Illustrator fortsättning

En Adobekurs på köpet med Adobe-paketet fortsättning

SMART VAL: ADOBE-PAKETET FORTSÄTTNING
en kurs på köpet

Du köper paketet i förväg och bokar sedan in dig på de ordinarie kursstarter som varje kurs har. Du har 12 månader på dig att genomföra samtliga kurser i paketet.

Efter att du bokat kurspaketet kan du direkt börja boka dina kursdatum. Du hittar samtliga kursstarter på respektive kurssida i menyn högst upp på sidan.

Med kurspaketet får du 1 styck kurs på köpet. Du kan välja att delta i klassrum eller via livestream. 

Nedan kurser ingår i paketet.

TID: 9-16
PRIS: 11.990 kr exkl. moms (inkl. moms 14.988 kr)
PLATS: Drottninggatan 88 D, inne på Centralbadets innergård.
ÖVRIGT: I kursens pris ingår för och eftermiddagsfika samt lunch. Dessutom ingår tillgång till videofilmer (12 mån) inspelade av oss själva motsvarande det du lärt dig på kursen så att du kan repetera efteråt i lugn och ro. 

Om du vill kan du köpa till en bok per programutbildning (+472 kr). Boken behövs inte för kursen utan är till för att läsa i efteråt. 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

För vem

Kurpaketet är tänkt för dig som vill lära dig mer om de aktuella programmen för grafisk produktion: InDesign, Photoshop & Illustrator fortsättning.

Programvara till kursen

Vi använder alltid den senaste uppdaterade versionen av programmen. Går du kurserna via Livestream behöver du skaffa programmen själv. Programmen finns att hyra på adobe.se

Workshopdator (klassrumskurs)

Dator finns på plats. Du kan välja att låna Mac eller Windows som workshopdator på våra kurser. Valet görs i bokningsformuläret.

Små grupper

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursledaren

Våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion. Vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 90-talet och har lång erfarenhet. Vi är Adobe Certifierade Instruktörer och Experter vilket innebär djupa och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Relaterade kurser

photoshop distanskurs | distansutbildning photoshop | photoshop kurs distans | photoshop utbildning distans | kurs i photoshop distans | photoshop utbildning